A falu, ahol minden második lakos látott már UFO-t: idegenek bázisát keresik a környéken.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A falu, ahol minden második lakos látott már UFO-t: idegenek bázisát keresik a környéken.

Bonnybridge egy aprócska skót falu Glasgow-tól északra. A település első ránézésre egyáltalán nem tűnik különlegesnek. A turisták többsége azonban nem a vidéki nyugalom miatt keresi fel a helyet.

A látogatók javát a faluról szóló városi legendák vonzzák ide. A Bonnybridge-ben történt rejtélyes esetekről sokan úgy vélik, hogy földönkívüliek tevékenységével magyarázhatóak.

A faluban ráadásul hátborzongató gyakorisággal fordulnak elő ilyen furcsa dolgok. Sok turista abban reménykedik, hogy itt megpillanthatja az idegeneket. 

Bonnybridge-et a világ UFO-fővárosaként emlegetik. A falu egyik elöljárója, Billy Buchanan szerint a csaknem 7 ezer lakossal rendelkező község. Népességének körülbelül fele észlelt már legalább egyszer megmagyarázhatatlan jelenséget.

a falu

Az első UFO-t egy helyi lakos, James Walker jelentette be, aki rejtélyes csillag alakú objektumokat látott repülni a település felett 1992-ben. Ezt követően Bonnybridge környékéről az évek során több száz bejelentés érkezett, melyek többsége fényes, a levegőben lebegő, különböző méretű és formájú tárgyakat írt le, mások motorzajszerű búgást hallottak, megint mások pedig azt állítják, elrabolták őket.  

Az egyik legijesztőbb beszámoló egy családtól származik, akik állításuk szerint kék fényeket láttak, majd egy, a házuknál is nagyobb csészealj szállt le mellettük a közeli mocsárvidéken. Egy másik férfi arról mesélt, hogy az idegenek gázzal elkábították, vizsgálatokat végeztek rajta, később pedig könnyebb sérülésekkel, szakadt ruhában tért magához.

(Forrás: femina.hu)

Információk szerint nagyon nagy csoportok is voltak már látogatóba a faluba, akik megpróbáltak lencsevégre kapni egy – egy UFO jelenséget. Voltak, akik szerint nekik sikerült is, ám tisztán kivehető 100%-os bizonyítékkal senkinek sem sikerült szolgálni. Vajon a nagy számok törvénye alapjáén előbb vagy utóbb valakinek sikerül?

Ami a bizonyos, hogy egyre nő az odalátogatók száma. A falu – siak szerint voltak jelenségek, amik szinte kiakasztóak és félelmetesek voltak, ám akadtak , amik egész aprócska jelenségnek tudhatók be.

Kapcsolódó cikkek

Nem bizonyított
Szabó-Károly Annamária

Létezik Isten?

Egyszer egy ember elment a fodrászhoz, mert már nagyon hosszú volt a haja, és a nyár közeledtével kezdte zavarni. Hajvágás közben sokat beszélgettek a világ

Bizonyított
H.

Manószerű emberfaj maradványaira bukkantak

Ér­de­kes hír röp­pent fel nem­ré­gi­ben az in­ter­ne­ten, né­hány Ír­or­szág­ban ta­lált, igen kicsi, hum­anoid csont­váz kap­csán. Sokan egy eddig is­me­ret­len, fél méter magas em­ber­faj­ról be­szél­nek, ami

Nem bizonyított
Kovács Roland

Gonosz lélek szállta meg a szingapúri szobalányt?

Amikor Szingapúrban élő jómódú Nurul Baker és felesége visszanézték a házában elhelyezett biztonsági kamera előző napi felvételeit, döbbenten vették észre, hogy a szobalányuk meglehetősen furcsán viselkedett,