Ismét egy sikeres woodoo eset. (Argentína-1999)

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Ismét egy sikeres woodoo eset. (Argentína-1999)

A „fekete mágia” mint fogalom, elég ismert dolog, a woodoo-val együtt. Az persze már más kérdés, ki mennyire hisz benne. Sokak szerint létezik, sokak szerint viszont nem. Természetesen ezt nem a mi álláspontunk eldönteni, hogy lehet-e valóságalapja.Az azonban tény, hogy vannak furcsa és elég bizarr esetek a nagyvilágban, amik fekete mágia használata közben történtek.

Egy ilyen eset történt 1999-ben Argentínában, amikor is 2 tinédzser srác a woodoo-zás  művészetét szerette volna végrehajtani. Ezt persze nem minden ok nélkül, ugyanis egy közös barátjukra felbőszülve gondolták, hogy megleckéztetik. Egy mai napig nem tisztázott helyről szerezték be az úgynevezett woodoo babát. Természetesen ez önmagában még nem volt elég a szertartás elvégzéséhez.

Hihetetlen de a két srác áldozatuktól szereztek hajszálakat, körmöt, de még bőrdarabot is.Arról nincs információnk, hogy a fiúk mennyire hittek mindabban amit csináltak, csak feltételezni tudjuk, hogy teljes mértékben, ha ilyen dolgokat is be tudtak szerezni.

Annyi bizonyos, hogy semmi mást nem csináltak a bábuval, csak annyit, hogy egy szeggel átszúrták a fejét. A dolog aztán annyiban is maradt….

Néhány nap elteltével azonban megtörtént az, amire talán még a fiúk sem számítottak.

woodoo

Az akkori áldozatukat baleset érte. Ha az információk helyesek , mikor a baleset megtörtént a ,,nagy összeveszésből és haragból” már nem volt semmi.

Felfoghatatlan ami történt, de a vége a történetnek az lett, hogy az idősebbik srác felakasztotta magát. Ugyan is a baleset halálosnak bizonyult, ami a következőképp történt:

Az áldozat gyanútlanul sétált az utcán , mikor hirtelen egy teher autóról, ami vascsöveket szállított, az egyik cső lecsúszott, ami pont áldozatunk fején hatolt át.

A történetet nagyvonalakban az öngyilkos fiú búcsúlevele írta le.

Lehet taglalni az ilyen úgymond kísérleteket, hogy igazak-e vagy sem, ám mindenesetre ez a történet még ha véletlen is , szép szóval is félelmetes!
Forrás: {(DarkW)}

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i