Földön kívüliek tüntethették el a nyomokat?

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Földön kívüliek tüntethették el a nyomokat?

(Olvasónktól – Földön kívüliek – Megmagyarázatlan fénycsóva.) (Földön kívüli eset?)—-> Szinte megmagyarázatlan eset, de pontosan emlékszem a dátumra. 2014 szeptember 20.-án történt. Én és 3 barátom elmentünk egy nagyobb túrára, sátorozással egybekötve. A lényege az volt, hogy a Salzburgtól nem messze lévő hegységek egy részét bevesszük és egy éjszakát ott töltünk majd félúton. Telefonokat, kamerákat, rádiót és minden elektromos kütyüt hátrahagyva kezdtünk neki az izgalmas útnak. Első nap remekül telt. Este a sátrakat felállítva fáradtan kuckóztunk be ahol még hosszas beszélgetésbe kezdtünk. Éjjel 11 óra lehetett, mikor hirtelen nagyon nagy búgásra lettünk figyelmesek. Nem telt el talán 2-3 másodperc és olyan fényes lett, mintha csak nappal lett volna.

tábor,

Megrémültünk és a sátorból kinézve láttuk, hogy egy kisebb hegy mögül, ahol először mi is le akartunk táborozni. Az ok, amiért mégis a mostani szálláshelyünk mellett döntöttünk az az volt, hogy azt a helyet már egy 10-15 fős társaság elfoglalta. Berendezkedtek, tüzet gyújtottak és énekelgettek. Este még az éneklésüket is hallottuk a kis hegy másik oldaláról. ha jól emlékszem még pár angol szót is elcsíptünk.

A fény jelenség egyenesen tőlük jött:

Majd hirtelen egy óriási fénycsóva ment az ég felé és hirtelen ismét sötétség lett….Másnap reggel összepakoltunk és arra vettük az irányt ahol az ő táboruk volt…Ám mikor odaértünk az embereknek, sátraiknak semmi nyoma nem volt….Éjjel nem esett hó, mégis nagyon vékony réteg szűz hóréteg állt ott, ahol nekik a nyomaiknak kellett volna lenni. Kizárt, hogy olyan hamar elcuccoltak volna, kizárt, hogy egy apró nyomot ne hagytak volna. Na meg mi volt a jelenség amit mind a 4-en láttunk? Földön kívüliek már itt szóba jöttek!

Túránk befejezése után hazatértünk majd nyomozásba kezdtünk. Kiderült, hogy akkor ott elvileg rajtunk kívül nem volt senki más. Nagyon meglepődtünk. Itt szögezném le, nem ittunk és egyéb szert sem vettünk magunkhoz….. Mi lehet erre a magyarázat? Soha nem hittem a földön kívüli életbe , és ezt társaim nevében is mondhatom, ám azóta valami megváltozott…..

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i