Valóságos kísértet otthon a Fort Worth intézet.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Valóságos kísértet otthon a Fort Worth intézet.

Fort Worth rehabilitációs intézet korábban gyermekkórházként funkcionált, egy szép, régi épületről van szó, amiben első ránézésre öröm az előírt pihenés. Ám a páciensek elégedetlenkedtek: sok beteg sokat panaszkodott játszadozó gyermekekre, kicsik zsivajára, akik éjjel-nappal kiabálnak vagy kergetőznek. Nemcsak a páciensek szembesülnek azonban a folyosókon lévő gyermekekkel, hanem a személyzet is: néha a székek maguktól mozogni kezdenek, és hangoskodást hallanak. (bizzarium.com)

Hasonló paranormális élményekről világszerte hallani. A Fort Worth rehabilitációs intézetben a gyermekzsivaj a leggyakrabban előforduló, oda nem illő hangforrás. Betegek beszámolói szerint a gyermek kacagás, nem félelmetes, sokkal inkább hallani bennük az örömöt. Elég furcsa ezt így hallani, hisz inkább mondanánk félelmetesnek egy oda nem illő gyermek nevetését, aki nincs is ott, mint pozitívnak megélni.

Valóságos kísértet otthon a Fort Worth intézet.

Különösebb bizonyítékot nem találtunk az esetekre, mint mondjuk egy videó felvételt.  Számos külföldi forrásból kiderült, hogy egyszer egy paranormális jelenségeket kutató kisebb csoport betört az intézetbe. Dokumentálni szerették volna az ott zajló történéseket. A fiatalokat elkapták, ám addigra már sok betegre ráíjesztettek. Ekkor döntött úgy az intézet vezetője, hogy bármely nem oda illő dolog vagy jelenség ne hagyja el a falakat. Nos rátok bízzuk ki mit gondol. Mindenesetre mi is szívesen utánajárnánk a dolgoknak. Valóban van valamiféle megmagyarázatlan az épületben?  Vagy csak egy médiafogás, hogy népszerűsítsék a helyet?

Bármi legyen is a helyzet, én ha valami oknál fogva bekerülnék, biztos nem lennének nyugodj éjszakáim. Ezért is gondolom úgy, hogy nem egy ártatlan kis médiafogás a hír. Sajnos míg bármi féle videós vagy képi bizonyíték nincs az ott történt dolgokról, addig marad a találgatás….Valóban van ott valami furcsa paranormális tevékenykedés? Vagy csak az emberek képzelete játszik?

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Manószerű emberfaj maradványaira bukkantak

Ér­de­kes hír röp­pent fel nem­ré­gi­ben az in­ter­ne­ten, né­hány Ír­or­szág­ban ta­lált, igen kicsi, hum­anoid csont­váz kap­csán. Sokan egy eddig is­me­ret­len, fél méter magas em­ber­faj­ról be­szél­nek, ami

Nem bizonyított
Kovács Roland

Gonosz lélek szállta meg a szingapúri szobalányt?

Amikor Szingapúrban élő jómódú Nurul Baker és felesége visszanézték a házában elhelyezett biztonsági kamera előző napi felvételeit, döbbenten vették észre, hogy a szobalányuk meglehetősen furcsán viselkedett,