A tükörben rejtőző furcsa alak.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A tükörben rejtőző furcsa alak.

A tükör misztikus oldalát már nagyon sokan ismerjük. Rengeteg film, mese és regény dolgozta már fel a tükörben rejtőző szellem jelenségét. De vajon tényleg van neki valami igazság alapja? Honnan jöhetett ennyi embernek ez a téma?! Egy olvasónk esetéből, rá kell jönnünk, lehetséges, hogy van valami az adott mítoszokban?

Romániában egy nem mindennapi eset történt a kétezres évek elejéén. Roland elmesélte, hogy kiskorában édesanyja és édesapja szobájában volt egy nagy egész alakos tükör. Szüleitől nemrég hallotta a történetet. Elgondolkozott, hogy tényleg hoppá…hova is tűnt hirtelen a tükör, amit kiskorában még sokszor látott, majd észre sem véve egyszer csak nem volt ott a tükör.

Roland kiskorában félt a tükörtől. Mindig egy nagyon sötét alakot látott benne. Sokszor eszeveszett sírásban tört ki, mikor belenézet….. Szülei megelégelték az eseteket és a tükröt ajándékba adták egy rokonuknak akik a szomszéd városkában laktak. Nem igazán tartották a kapcsolatot, de valahogy pont ők jelentkeztek a hirdetésre. A tükröt ingyen ajándékozták. Rolandnak a szülei csak nemrég mesélték a történetet.

Pár év múlva a tükör

Egy rendezvényen ismét össze hozta a sors a 2 családot. Hosszas beszélgetés után derült csak ki, hogy mi lett a tükör sorsa. Kiderült, hogy az ő gyermekük is félt a tükörtől, mondván egy árnyék ember van benne. Roland szülei teljesen ledöbbentek, hisz soha nem említették, hogy az ő fiúk is egy alakot látott benne. A tükör így hamar vándorolt is tovább. Egy kedves barátjuk jött érte, ám mikor vitte ki a tükröt véletlenül az ajtó kilincsnek ütötte és a tükör megrepedt. A család barátja úgy gondolta jó lesz még valamire és a kocsija hátuljába tette.

Csak később értesült róla a család

Az autó amiben kedves barátjuk ült és aminek a hátuljában a furcsa tükör volt, egy fának ütközött és a sofőr azonnal meghalt. Ezt megtudva Roland szülei nagyon megijedtek, de semmit nem meséltek az esetről fiúknak mindeddig.

Megtudtuk, hogy Roland, csak foszlányokban emlékszik a titokzatos tükörben lévő alakra, hisz kicsi volt még. Vajon mit láthatott benne a 2 kisfiú? Volt vajon köze a balesetnek a tükör sérüléséhez? Nos ezt döntsétek el ti. Mindenesetre nagyon érdekes történet és köszönjük Rolandnak Romániából!

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Manószerű emberfaj maradványaira bukkantak

Ér­de­kes hír röp­pent fel nem­ré­gi­ben az in­ter­ne­ten, né­hány Ír­or­szág­ban ta­lált, igen kicsi, hum­anoid csont­váz kap­csán. Sokan egy eddig is­me­ret­len, fél méter magas em­ber­faj­ról be­szél­nek, ami

Nem bizonyított
Kovács Roland

Gonosz lélek szállta meg a szingapúri szobalányt?

Amikor Szingapúrban élő jómódú Nurul Baker és felesége visszanézték a házában elhelyezett biztonsági kamera előző napi felvételeit, döbbenten vették észre, hogy a szobalányuk meglehetősen furcsán viselkedett,