Rémisztő betegség, bizarr tünetekkel.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rémisztő betegség, bizarr tünetekkel.

Egy furcsa eseménysorozat kezdődött Texas államban 2011-ben, ami a rémisztő betegség nevet kapta. Az eset nem került teljesen nyilvánosságra. Persze természetesen a kisebb újságok íróinak szitáján nem ment át az eset és bizony néhány lap lehozta a történéseket, habár nem a teljes esetet. Meg nem erősített információk szerint pár volt dolgozó is megerősítette az eseteket.

2011-ben bevittek egy beteget furcsa és rémisztő tünetekkel

Emberünk szó szerint pánikolt és a kezei véresre voltak kaparva. Az ujjain a köröm már szinte teljesen eltűnt. Folyton csak azt kiabálta, hogy szedjék ki a bőre alatt futkosó kis pici fekete bogarakat. Sajnosa beteget le kellett kötözni és nem kis adag nyugtatót adtak neki. Az orvosok egyszerre valami féle drog mellékhatására gondoltak. Meg voltak róla győződve, hogy a beteg valamilyen hallucinogén anyagot juttatott a szervezetébe. Vérvétele után az eredmények azonban nem mutattak ki idegen anyagot, sőt a vérképe is kitűnő volt.

A beteget ellátva 4 nap után elhagyta a kórházat. Természetesen az esetre nem emlékezett. Utolsó emléke, hogy az utcán sétált.

Nem sokkal később

Újabb 2 embert hoztak be, ugyan ezekkel a tünetekkel. 2 férfi volt, akik közül egyikük már el volt ájulva mikor rátaláltak. Az előző esethez hasonlóan a 2 újabb beteg sem emlékezett semmire és egymást sem ismerték. Őket is 3-4 nap alatt haza engedték. Az orvosok tehetetlenek voltak és értetlenül álltak az esetek előtt. Az aktákat lezárták és arra fogták, hogy valamilyen allergiás reakció okozta a tüneteket.

A furcsa az egészben, ha idáig nem lett volna elég bizarr, hogy mindhármuk 41 éves volt….Mind hárman elváltak és mindegyikük gyári munkás volt. Láncdohányosok voltak és nem volt gyermekük.

Rémísztő betegség – így nyilatkozott egy ottani orvos.

Nos elég hihetetlennek tűnik, hogy ennyi véletlen egyezés legyen a rémisztő betegség – ben. De ha van is , mert bármi megtörténhet, mint tudjuk, mi volt a furcsa betegség. Hogyhogy mindhárman ugyan azokat a bizarr tüneteket produkálták? Hogyhogy nem, volt még erre példa? Miért pont ők 3-an? Valami jel lehetett? Vagy csak egy újabb az orvos tudomány által még nem ismert betegségük lehetett?

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i