Vírusként terjed a videó, amiben különös “emberek” sétálnak a felhők között

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Vírusként terjed a videó, amiben különös “emberek” sétálnak a felhők között

Furcsa jelek kukorica ültetvényeken, eszméletlen emberek fényt látnak az alagút végén, illetve meglepő események, amik emberi életeket mentenek, ez esetben pedig különös emberek, vagy alakok az égen.

Az ilyen események kapcsán az emberek találgatnak, hogy vajon puszta véletlen, van-e bármiféle tudományos magyarázat, vagy akár túlvilági okai.

Évszázadok óta folyik a vita Isten létezéséről. Mikor felmerül a lehetőség, hogy vallási alakot láthattak az emberek, az mindig ad egy plusz löketet. Az emberek mindig szerettek elméleteket gyártani, vajon mi okozhatta az efféle történéseket. Néhány évvel ezelőtt Nick O’Donoghue Ausztriából Londonba repült. Üzleti úton volt, együtt a kollégáival .

Olyan témákról társalogtak, ami őt túlságosan nem érdekelte, így figyelmét inkább kifelé fordította. Ahogy bámult ki az ablakon, valami furcsát vélt felfedezni. Egy emberszerű figura látszódott a felhők felett. Fejetlennek tűnt, egy felhő tetején álldogálva.

felhők

Először úgy gondolta, csak képzelődik és hogy fáradt. Azután hamarosan észrevette, hogy talán mégsem a képzelete szülte festéknyomokat látja. Hogy megbizonyosodjon róla, Nick megkérte a mellette ülő hölgyet, hogy ő is látja-e amit Nick látott. Ahogy a hölgy, és Nick kollégája is megerősítette és megijedt a látottaktól, Nick hozott egy gyors döntést. Mivel bizonyítékkal akarta alátámasztani állítását, Nick O’Donoghue lefotózta a láttotakat, mielőtt a gép továbbrepült volna.


Zavart maradt a repülőút hátralevő részében.

Amint hazaért, kiposztolta a képet Redditre. A fénykép szinte azonnal vírusként terjedt a neten. Tudni akarta, hogy mi okozhatta ezt a furcsa alakot, és abban reménykedett, hogy választ kap a többi felhasználótól. Olyan javaslatokat kapott, mint hogy Isten vagy Jézus lehetett. Mások szerint a felhők alól feljövő füst okozhatta a jelenséget. Bár Nick nem igazán hitt a füst-teóriának, mivel túl közel voltak egymáshoz. Senkinek nem sikerült rájönnie, hogy mi okozta az alak feltűnését.

Egy másik alkalommal is feltűntek a különös emberek az égen, egy vihar közben. Bár ez alkalommal egy sétáló alak kószált a viharos felhők között. Alabamában, egy Solo Dolo nevű Facebook felhasználó élőben közvetítette a közösségi oldalon a vihart. A közvetítés közben valami egész hihetetlenre lett figyelmes. (Forrás: apost.com)
Video:

Man Spotted Walking In The Clouds

'I was filming the storm and spotted this guy crossing the clouds…' 😮😮😮

Közzétette: LADbible – 2018. július 1., vasárnap

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Manószerű emberfaj maradványaira bukkantak

Ér­de­kes hír röp­pent fel nem­ré­gi­ben az in­ter­ne­ten, né­hány Ír­or­szág­ban ta­lált, igen kicsi, hum­anoid csont­váz kap­csán. Sokan egy eddig is­me­ret­len, fél méter magas em­ber­faj­ról be­szél­nek, ami

Nem bizonyított
Kovács Roland

Gonosz lélek szállta meg a szingapúri szobalányt?

Amikor Szingapúrban élő jómódú Nurul Baker és felesége visszanézték a házában elhelyezett biztonsági kamera előző napi felvételeit, döbbenten vették észre, hogy a szobalányuk meglehetősen furcsán viselkedett,