Nem létező alakok tettek gazdaggá egy skóciai hajléktalant.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Nem létező alakok tettek gazdaggá egy skóciai hajléktalant.

1999-ben egy elég furcsa eset következett be Skóciában. Egy bizonyos Leo, aki Glasgow városában tengette minden napjait, ám sajnos az utca embere volt. Hajléktalanként minden napja egy küzdelem volt. 2000-ben ő maga mesélte el, vagyis inkább írta le mi történt vele.

Elmondása szerint 2 öltönyös ember kereste meg őt egy furcsa megbízással. Elmondták, hogy haját teljesen le kell vágni szakállával együtt. Nagy jutalmat ígértek Leo-nak , akinek nem volt vesztenivalója. Szó nélkül belement a 2 idegen utasításaiba. Egy ismeretlen helyre vitték, pontosabban egy terembe, ahol pár kamera volt elhelyezve. Öltönybe öltöztették, sőt arcát a 2 úriember megtörölgette.

Elmondása szerint nem tudja pontosan, de körülbelül 20-24 órára magára hagyták pár kamerával és egy teljesen bezárt teremmel. Volt egy kanapéja és egy asztala. Semmi más.

Nem részletezzük, hogy egyéb szükségleteit hogy és hol végezte el, de akinek van egy kis fantáziája el tudja képzelni….

Nagy megdöbbenéséra ugyan az a 2 öltönyös ember jött be a szobába a bizonyos idő letelte után. Megragadták Leot, bekötötték a szemét ,  meztelenre vetkőztették, majd kocsiba ültették. Elmondása szerint pár órát haladhattak mikor is kilökték a kocsiból. Emberünk pár percet a földön várt, majd ezután vette le a kendőt szeméről. A rémülettől szinte remegett.

Ám ami ezután történt arra nincsenek szavak. Leo észrevette, hogy egy táskát is kidobtak az autóból. A táska nem tartalmazott mást mint nagyon sok papírpénzt, kötegekbe gumizva.

Az írások itt fejeződnek be. Természetesen a sötét internetről szedett történetek és anyagok nagyon ködösek és azt sem tudjuk, hogy valójában megtörténtek-e, de ha ez igaz, akkor nagyon sok kérdés merül fel ebben az esetben…Hogy mik? Azt tegyétek fel ti……

(a leírás néhol hiányos volt, így kiegészítésre szorult, de biztosíthatunk mindenkit afelől, hogy a lényeghez nem nyúltunk hozzá.)
{Dark W.}

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Manószerű emberfaj maradványaira bukkantak

Ér­de­kes hír röp­pent fel nem­ré­gi­ben az in­ter­ne­ten, né­hány Ír­or­szág­ban ta­lált, igen kicsi, hum­anoid csont­váz kap­csán. Sokan egy eddig is­me­ret­len, fél méter magas em­ber­faj­ról be­szél­nek, ami

Nem bizonyított
Kovács Roland

Gonosz lélek szállta meg a szingapúri szobalányt?

Amikor Szingapúrban élő jómódú Nurul Baker és felesége visszanézték a házában elhelyezett biztonsági kamera előző napi felvételeit, döbbenten vették észre, hogy a szobalányuk meglehetősen furcsán viselkedett,