Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i rejtély” – ként emlegettek!
1991-ben esett meg, Észak-Karolinában, hogy egy család teljesen eltűnt a föld felszínéről. No de nézzük is  a részleteket, hisz ezzel még nem lenne hátborzongató és rejtélyes az eset.

Mivel a cikk is úgy emlegeti a családot, hogy ,,C”, így mi is ezt fogjuk tenni. (Sajnos az igazi család nevet nem találtuk dokumentálva). Szóval C család Halloween éjszakáján szintén nagyon várta a gyermekeket akik akkor is portyáztak és járták az utcákat különféle lényeknek beöltözve.

A családot jól ismerték a környékbeli gyermekek, hisz egy kisfiú is a család tagja volt, aki barátaival szintén a házakat járta. Nem sokkal a csokoládéfosztogatás előtt azonban a gyermek elköszönt barátaitól és azt mondta, inkább hazamegy, mert nem érzi túl jól magát. Itt jegyeznénk meg, amit a történet később ír, hogy a kisfiút aznap reggel több barátja is látta, mikor édesapjának és édesanyjának segített a teraszt díszíteni.

Félelmetes Halloween-i

Itt egy kisebb ugrás a történetben és egyben a leghátborzongatóbb rész.

A többi gyermek hiába csengetett a házba, senki nem nyitott ajtót. Egyikük látta, mikor a kisfiú bemegy a házba miután tőlük elbúcsúzott. Ezért páran annyira mérgesek lettek a családra és a kisfiúra, hogy az udvaron lévő, összes töklámpást össze-vissza rugdalták. Egy sem maradt, ami még égett volna. Ezek után a gyermekek tovább is álltak.

3 nap múlva mikor a családról már senki nem hallott semmit, a rendőrség keresést indított.

A családi házba bejutva, kiderült, hogy a család már több éve nem járt a házba. A leírtak szerint tele volt minden pókhálóval és nagyon vastag por fedett minden bútordarabot.  A fiatalok az esetet megtudva teljesen ledöbbentek. Mivel rajtuk kívül senki nem látta aznap a család fiú gyermekét, így a hatóságok nem hittek nekik, mikor azt állították, hogy 3 napja a srác velük volt.

A család azóta sem került elő. Mint kiderült és szájról szájra mindenkihez eljutott, a házban, aznap találtak egy asztalt. Ez szintén teljesen poros volt, ám volt rajta valami furcsa. Egy töklámpás égett rajta, amit körülbelül 2-3 órája gyújthattak meg. Az esetre a magyarázat az volt, hogy egy gyermek biztos besurrant és meggyújtotta.

Nos sajnos az esetről bővebb infó nem volt, így rátok bízzuk szerintetek mennyire történt meg és mi lehetett a magyarázata. Itt nagyon sok kérdést lehetne feltenni. Kérdéseket, melyek csak kérdések maradnak.  Csak hogy párat említsek. Ki gyújtotta volna meg a töklámpást és miért? Ott nem látja senki.
Hova tűnt a család?
Hogy lehet, hogy a gyermekek látták a fiút és szüleit pár nappal az eset előtt?

A ,,Félelmetes Halloween-i rejtély” talán örökre rejtély marad.

Nézd meg ezt a cikket is! —-> A halloween igazi jelentése és a benne rejlő spirituális energia.

Kapcsolódó cikkek

Paranormal reality (A megmagyarázhatatlan valóság)
Kovács Roland

Paranormal reality (A megmagyarázhatatlan valóság) 3. rész

A megmagyarázhatatlan valóság című regény harmadik része! Ha még nem olvastad az előző részeket , előbb mindenképp azokkal kezd! Ide kattintva olvashatod el! Paranormal Reality