Ugyan az a kutya kergette álmaiban, aki lebuktatta gyilkossága miatt.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Ugyan az a kutya kergette álmaiban, aki lebuktatta gyilkossága miatt.

Oroszországban feladta magát a rendőrségen egy 42 éves férfi, akit egy kutya kergette egyenesen az őrsre. Természetesen ezt nem szó szerint kell érteni, de hamarosan megértitek miért is írtuk ezt. Állítása szerint ezelőtt 10 évvel megölt egy akkor 22 éves lányt, majd a holtestet egy messzebbi erdőben ásta el.

Elmondta, hogy nem bírja tovább, így vagy feladja magát, vagy véget vet életének. Ezért döntött úgy, hogy megnyugvásba elmondja mit tett.

A lány eltűntnek volt nyilvánítva. A nyomozók és a hatóságok úgy gondolták, végre, megvan az eltűnt lány. Elárulta melyik erdőbe rejtette el, azt azonban, hogy melyik részén, már nem tudta megmondani pontosan. Így a nyomozás ismét megkezdődött.
Nem tudták igazat mondott-e a férfi de a reménysugár már megvolt.

Kiderült közben, hogy az orosz tettes, rémálmai miatt adta fel magát. Szakembereknek elmondta, egy álmában egy vak kutya kergette, amit a kislány vezet. Kergetik erdőkön és folyókon át….Elmondása szerint ezek már odáig fajultak hogy a kutya elkapta hátulról a kezét és megharapta. A megdöbbentő az volt, hogy felkelve a keze (ahol álmában az eb megharapta) lila foltokkal volt tele. Ekkor döntött úgy, hogy remélve rémképei elmúlásában lép ennek érdekében.

A férfit alaposan kikérdezték, faggatták álmairól és vízióiról is. Ebből derül ki a kutya, akinek fontos szerepe van ebben az esetben. Tudjuk, hogy a kutya amit a gyilkos lát egy teljesen fekete kutya. 3 nyakörv is van rajta egyszerre . 2 fekete és egy szögecses.

fekete kutya

Egyre több ember vett részt a kutatásban, míg végül meglett. A helyszínt csak kutya segítségével tudták megtalálni, mivel a föld alatt kellett kutakodni. Egy középkorú férfi bukkant a csontokra, akinek a kutyája egy fa mellett gyors ásásba kezdett.

A középkorú férfi kutyája teljesen fekete volt

Bal szemére pedig egy baleset során teljesen megvakult.
Vajon véletlen egybe esés lenne, hogy az álmokban és látomásokban látott kutya ennyi mindenben hasonlított arra, ami megtalálta a testet?

Jaa és még egy apróság , a kutyusnak 3 nyakörve volt a nyakán, amik különböző versenyeken kapott kitüntetések.

Sajnos arról nincs információnk, mi lett a magát feladó férfival.

(D. Edward kutatásai alapján)

Nézd meg ezt is: ———–> Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből! <———-

Kapcsolódó cikkek

Paranormal reality (A megmagyarázhatatlan valóság)
Kovács Roland

Paranormal reality (A megmagyarázhatatlan valóság) 3. rész

A megmagyarázhatatlan valóság című regény harmadik része! Ha még nem olvastad az előző részeket , előbb mindenképp azokkal kezd! Ide kattintva olvashatod el! Paranormal Reality