3 embert is ugyan az az álom gyötör Norvégiában.

Szerkesztette:Roland

Furcsa és megmagyarázhatatlan álom kísért 3 testvért Norvégiában. Mindegyik testvér közt 2-2 év korkülönbség van. Mindhárman külön élnek. 2 egy városon belül a harmadik, pedig egy másik településen.

Ami a furcsa, hogy elég gyakran hajszál pontosan ugyan azt álmodják.

Azt senki sem tudja, mióta tart ez az állapot, csak annyit, hogy ezelőtt körülbelül 5 éve jöttek rá.

A történet pedig elég regénybe illő.:

Az idősebb testvér Filip 5 éve rokonságba hívta legkisebb öccsét Jonathant a családjával együtt.
Filip hobbija a festészet volt. Gyakran ragadott ecsetet a kezébe és csodásabbnál csodásabb alkotásokat és képeket hozott létre. Az asztalnál ülve épp ebéd közben Jonathán szeme megakadt egy ,a falnak támasztott festményen.

Beszámolóik szerint a legkisebb fivér szinte remegett a rémülettől. Ekkor derült ki, hogy Filip az álmát festette le, ami megegyezett testvérével. Szinte teljesen.

Hosszas beszélgetés után Jonathán tanácsolta, hogy hívják fel középső testvérüket, mert ezt neki is tudnia kell. Ám mikor elkezdték neki mesélni a képet, megdöbbenésükre arra lettek figyelmesek, hogy a kép elemzését átvette a telefon másik oldaláról testvérük. Elmesélte mi van a képen, úgy, hogy nem is látta.

 

álom

Az eset azóta többször is megismétlődött különböző álmokkal.

Sajnos az nem derült ki mi volt azon a bizonyos első képen.
Információk szerint 4 kötetes könyvet is írtak az esetekről, ám ezt sehol sem találtuk.

Vajon miféle kapocs lehet hármuk közt? Hogy lehet, hogy ugyan azt álmodják?

(A cikk sajnos helyenként hiányos volt, így kiegészítettük, ám a tartalmán nem változtattunk)
(Forrás: DarkW.)

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

 

Olvasd el ezt is!: —–> Óriási pók a Merkúr bolygón.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »