5 Igazi halloweenkor történt esemény.

Szerkesztette:Agent

Harry Houdini halála
Amikor Houdini éppen nem elegáns illúziói kreálásával foglalkozott, akkor a holtakkal kommunikált. Érdekes fintor a sorstól, hogy a férfi éppen 1926 Halloweenjének éjjelén halt meg egy perforált vakbél miatt. Houdini hashártyagyulladástól is szenvedett, mivel vakbélét nem vették ki időben. De a férfi nem keresett időben orvosi segítséget, sokan úgy gondolják, hogy ezt direkt tette.

Patricia Spencer és Pamela Hobley eltűnése
Patriciát és Pamelát 1969 Halloweenjén látták utoljára. A két tinédzser lány együtt lógott az iskolából annak ellenére, hogy nem igazán voltak jó barátok. Hosszú évek nyomozása arra mutatott rá, hogy valószínűleg kettős gyilkosság történt, miután a két lány ismeretlenek kocsijába szállt be Halloween éjjelén. De az ügyet a mai napig nem oldották meg.

Túlzottan igazi dekoráció
Halloween idején rengeteg helyre borzongató dekorációkat helyeznek ki. Sokakról még azt is nehéz elhinni, hogy nem igaziak. Azonban egy hihetetlen eset során a dekor ténylegesen igazi volt. 2005. október 26-án egy nő úgy döntött, hogy felakasztja magát egy fára, amely egy forgalmas útra nézett. Hosszú órák teltek el, mire az emberek rájöttek, hogy nem dekorációról van szó.

A EgyptAir gépének végzete
1999. október 31-én az EgyptAir 990-es gépe Kairóból New Yorkba tartott. Ekkor 217-en veszítették életüket. Állítólag ezen a gépen is szándékosan ölte meg a segédpilóta az embereket.

Timothy O’Bryan mérgezése
Rengeteg szülő aggódik, hogy Halloween idején megmérgezik gyermeküket. De szerencsére idegenek még sohasem próbáltak gyerekeket megmérgezni. Azonban a félelem egyetlen esetből ered, amikor a nyolcéves Timothy O’Bryant megmérgezték Halloweenkor 1974-ben. Timothy apja, Ronald ciános cukorkákat adott fiának, lányának és pár barátjának. Ronald abban reménykedett, hogyha több gyerekeket is megmérgez, akkor eltereli magáról a figyelmet. De a rendőrséget nem csapták be, a férfit halálra ítélték és kilenc év múlva ki is végezték.

(TheGhostTheory. Szaszko G.)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »