52 tenger partot tisztított meg a szeméttől a 70 éves asszony!

Szerkesztette:Roland

52 tenger partot tisztított meg a szeméttől a 70 éves asszony!

Pat Smith egy Angliában élő 70 éves nagymama. Teljes joggal került fel a rejtely.com ,,Hősök a valóságban” kategóriájába. Az idős hölgy nem mindennapi tettet hajtott végre, amiről sok ember ha nem mindenki, példát vehetne!

Az idős asszony ötlete az volt, hogy amennyi tenger partszakaszt csak meg tud tisztítani a szeméttől, hát ő meg fog. Amíg csak levegőt tud venni, ő ennek fogja szentelni az életét.

Elmondása szerint a televízióban több dokumentumfilmet is látott, hogy milyen nagy probléma a szemetelés és látta, hogy néznek ki azok a szép tájak, amik mára már tele vannak szeméttel.

2018-ban határozott úgy, hogy ennek véget vet. 2019-re 52 partszakaszt tisztított meg!

Természetesen erre  már családja és unokái is a segítségére voltak  Cornwallban.
Hősünk azóta már több kampányt is indított és szép számmal lettek követői is akik a nevét hirdetve járják a különböző tengerpartokat, hegységeket, turista útvonalakat. 

Pat Smith elindított valamit, ami talán jobb útra terel minket embereket. Felvilágosít minket, mennyire is fontosa környezetünk védelme, továbbá láthatjuk, hogy összefogással mire is vagyunk képesek.

Az, hogy 70 évesen szívét lelkét kiadja ennek a nemes célnak, hogy unokái ésa föld jövő generációja szépségben és egészségben éljen együtt.

Hatalmas tisztelet Paul Smith  

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »