6 évesen furcsa módon okozta szülei halálát a kisfiú.

Szerkesztette:Roland

Russel egy Chicago –i kisfiú, 6. életévét betöltötte már , mikor úgy gondolta megvicceli édesanyját és édesapját, eléggé furcsa módon.  A fiú egyébként eleven gyermeknek számított, ám mégis példás magatartása volt.

Eltervezte, hogy fogja megviccelni szüleit, majd egy kezdetleges magnó kazettára felvette gondolatait.

Tudta, hogy édesanyja jön meg előbb a munkából, a délutáni órákban. Rögtön őt követi édesapja , kis idővel utána.

Itt jegyeznénk meg még egyszer, hogy a kisfiú 6 éves! Június 14.-én izgatottan várta édesanyját, hogy hazaérjen. A nő meg is érkezett, ám ahogy a bejárati ajtó kilincsét megfogta, hirtelen áram ütés rázta meg. Russel ugyanis , áramot vezetett a kilincsbe. Pontos leírás nincs róla, hogy is tette ezt, ám ami a lényeg, hogy a nő egyszerre meghalt. Körülbelül fél órával később következett édesapja.

Ő a szomszéd városban dolgozott így autóval járt be dolgozni. Leparkolt a ház elé és a garázs felé ment. A garázs ajtót kinyitva rögtön életét vesztette.

Russel ugyanis furcsa módon, 40-45 darab téglát erősített a garázs mennyezetére  egy deszkán, ami a kapu kilincséhez, egy zsinórral volt rögzítve. Az ajtót kinyitva, a zsinór lehúzta a tégladarabokat. A férfi azonnal szörnyet halt.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan
Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Nincs információ, mi lett Russel-al, vagy hogy viselte a történéseket, ám ami biztos, csak ártatlan tréfának  akarta ezeket, a halálos trükköket.

(Sajnos a történetet úgy kaptuk olvasónktól , így forrást nem tudunk róla. A történet 2012-ben esett meg)

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

 

Olvasd el ezt is! : —–> Egy furcsa alak jelent meg a képen! 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »