6 félelmetes és megtörtént dolog, amit gyerekek mondtak.

Szerkesztette:Roland

A ,,6 félelmetes és megtörtént dolog, amit gyerekek mondtak” olvasása egyes embereknél felkavaró lehet.
 1. Lefekvés előtt a vízforraló magától bekapcsolt. Másnap reggel a fiam ezt mondta: “Sajnálom, anya, de Alfie néha nagyon rossz, csak meg szeretett volna győződni arról, hogy alszol-e, mielőtt játszani megy.”
 2. Amikor a lányom hároméves volt, akkor volt egy képzeletbeli barátja, Victoria. Teljesen hétköznapi dolgokat csináltak, játszottak együtt, beszélgettek.  De költözés előtt a lányom megszólalt: “Victoria tudni akarja, hogy ő miért nem jöhet?” Elmondtam neki, hogy lehet azért akar maradni, mert játszik majd az új gyerekekkel. A lányom rám nézett és így válaszolt: “Victoria azt hiszi, hogy azért nem jöhet, mert túl csúnya a lyuktól a fején.”
 3. Amikor már majdnem teljesen elkészültünk, hogy elköltözzünk egy másik országba, akkor a fiam nagyon bánatos lett. Elmondta, hogy mindenki hiányozni fog neki, de leginkább George. “George? Ő az új barátod az iskolában?” “Nem, ő az a férfi, aki kimászik az ágyam alól éjjelente.”

  rejtély
  gyermek animáció
 4. Az unokahúgomra vigyáztam. A nővéreméknek nagy háza volt egy széles terasszal. Akkoriban még csak fák és a vadon volt az új ház előtt. Az unokahúgom közelebb ment az ablakhoz, kifelé bámult anélkül, hogy megmozdult volna. Hívtam, hogy játszunk együtt, mire ezt mondta: “Látod őket, Maggie néni?” “Kiket, drágám?” “Az embereket, az embereket, akik a fákról lógnak.”
 5. Megpusziltam a férjemet a lányom előtt, hirtelen ezt mondta: “Karina azt mondta, hogy nem csókolhatod meg! Megöl, hogyha nem hagyod abba, mert apa hozzá tartozik!”. Riadtam néztem a férjemre, aki elmondta, hogy az exe meghalt, és Karinának hívták.
 6. Amikor még gyerek voltam, akkor egy régi házba mentünk, ahol kiárusítást tartottak. Az anyukám nézelődött, megkért engem, hogy üljek le, és várjam meg. Mellettem egy néni árult kristályból készített dolgokat. Vele beszélgettem. Amikor anya visszaért, megkérdezte, kivel beszélek. Akkor már nem láttam a nénit, de megtaláltam őt egy festményen ábrázolva. A ház tulajdonosa odajött hozzánk, és elmondta, hogy az a nő már meghalt, aki a festményen van, éppen emiatt tartják a kiárusítást.

  Olvasd el ezt is!: —-> Egy titokzatos szobát találtak az Indiai Nemzeti Könyvtárban

  Ez volt a 6 félelmetes és megtörtént dolog, amit gyerekek mondtak.

forrás: GhostDiaries ( Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »