6 Kísértetjárta Ázsiai hotel.

Szerkesztette:Agent

1. Buma Inn

A Buma Inn Pekingben található, és bosszúszomjas szellemek laknak a falak között. A történet szerint egy férfit a séf gyilkolt meg a hotelben. A séf megmérgezte az ételt, majd öngyilkosságot követett el. A mai napig nem lehet tudni, mi is volt a gyilkosság indítéka. Ennek ellenére az áldozat lelke továbbra is mérges maradt, és bosszút szeretne állni a gyilkosán. A szellem a folyosókat járja éjjelente, csak azt nem tudja, hogy gyilkosa már régen meghalt.

2. Savoy Hotel

A Savoy Hotel Indiában található Mussoorie városában. Állítólag errefelé kísért Garnet Orme, aki szintén a folyosókat járja. 1910-ben a hölgy mérgezés áldozata lett, amit sosem tisztáztak. A furcsa eset ihlette meg Agatha Christie-t, hogy megírja első regényét.

 

3. Pelabuhan Ratu

Indonéziában, Nyugat-Javában találjuk ezt a hotelt, ami szintén a szellemek miatt különleges. A helyszínen nem mást kísért, mint egy tengeri istennő, Nyai Loro Kidul. Az istenség a 308-as szobában lakik, amit folyamatosan üresen hagynak, hogy ne zavarja senki. Az istenség állítólag szörfösöket és úszókat rángat ki a vízből, akik zöld úszóruhát viselnek, és megöli őket. Szóval, a látogatókat is arra bátorítják, hogy ne viseljenek zöldet. A 308-as szoba viszont zöld, hogy az istenség jól érezze magát.

 

4. Diplomat Hotel

A Fülöp-szigeteken is találhatunk egy igencsak félelmetes szállodát. Baguio városában egy olyan hotelt találhatunk, ahol bizony számos kísértet jár. A hotel építése előtt egy menekültszállást találhattunk itt az első világháború idején, amit aztán a japánok lebombáztak, ezzel rengeteg ember halálát okozva. Ezek az ártatlan emberek kísértenek a szálloda fala között.

5. Tambun Inn

Ipoh városában, Malajziában nagyon népszerű hotelt találhatunk, ami bizony tele van kísértetekkel. Állítólag rengeteg kísértet bántalmazza a vendégeket. Főleg akkor jelennek meg, ha lekapcsolják a villanyokat, ordítanak és mindenféle hangot adnak ki.

6. Grand Hyatt

Nem meglepő, hogy a Taipeiben található Grand Hyatt hotelben számtalan szellem kísért, hiszen a második világháborúban rengeteg embert végeztek itt ki. Az üres szobákból folyamatosan hangokat hallanak, ezért már rengeteg szakértőt kértek fel, hogy rituálékat hajtson végre.

(Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »