6 Kísértetjárta Ázsiai hotel.

Szerkesztette:Agent H

1. Buma Inn

A Buma Inn Pekingben található, és bosszúszomjas szellemek laknak a falak között. A történet szerint egy férfit a séf gyilkolt meg a hotelben. A séf megmérgezte az ételt, majd öngyilkosságot követett el. A mai napig nem lehet tudni, mi is volt a gyilkosság indítéka. Ennek ellenére az áldozat lelke továbbra is mérges maradt, és bosszút szeretne állni a gyilkosán. A szellem a folyosókat járja éjjelente, csak azt nem tudja, hogy gyilkosa már régen meghalt.

2. Savoy Hotel

A Savoy Hotel Indiában található Mussoorie városában. Állítólag errefelé kísért Garnet Orme, aki szintén a folyosókat járja. 1910-ben a hölgy mérgezés áldozata lett, amit sosem tisztáztak. A furcsa eset ihlette meg Agatha Christie-t, hogy megírja első regényét.

 

3. Pelabuhan Ratu

Indonéziában, Nyugat-Javában találjuk ezt a hotelt, ami szintén a szellemek miatt különleges. A helyszínen nem mást kísért, mint egy tengeri istennő, Nyai Loro Kidul. Az istenség a 308-as szobában lakik, amit folyamatosan üresen hagynak, hogy ne zavarja senki. Az istenség állítólag szörfösöket és úszókat rángat ki a vízből, akik zöld úszóruhát viselnek, és megöli őket. Szóval, a látogatókat is arra bátorítják, hogy ne viseljenek zöldet. A 308-as szoba viszont zöld, hogy az istenség jól érezze magát.

 

4. Diplomat Hotel

A Fülöp-szigeteken is találhatunk egy igencsak félelmetes szállodát. Baguio városában egy olyan hotelt találhatunk, ahol bizony számos kísértet jár. A hotel építése előtt egy menekültszállást találhattunk itt az első világháború idején, amit aztán a japánok lebombáztak, ezzel rengeteg ember halálát okozva. Ezek az ártatlan emberek kísértenek a szálloda fala között.

5. Tambun Inn

Ipoh városában, Malajziában nagyon népszerű hotelt találhatunk, ami bizony tele van kísértetekkel. Állítólag rengeteg kísértet bántalmazza a vendégeket. Főleg akkor jelennek meg, ha lekapcsolják a villanyokat, ordítanak és mindenféle hangot adnak ki.

6. Grand Hyatt

Nem meglepő, hogy a Taipeiben található Grand Hyatt hotelben számtalan szellem kísért, hiszen a második világháborúban rengeteg embert végeztek itt ki. Az üres szobákból folyamatosan hangokat hallanak, ezért már rengeteg szakértőt kértek fel, hogy rituálékat hajtson végre.

(Bizzarium)

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

A KOH-I-NOOR gyémánt átka

A világ leghíresebb gyémántjai közé tartozó Koh-i-Noor egy ősi hindu legenda szerint a drágakövektől „elvárható” gazdagság és hatalom helyett szerencsétlenséget és erőszakos halált hoz férfi tulajdonosaira. Az Indiából származó, majd Nagy-Britanniába került gyémánthoz fűződő átkot számos végzetes történelmi esemény igazolta, és a 19. században uralkodó Viktória királynő is komolyan vette, ezért végrendeletében kikötötte, hogy a

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Rejtélyes UFO követett egy pakisztáni utasszállító repülőgépet.

Hihetetlen videó látott napvilágot, amit egy pakisztáni repülő fedélzetéről készítettek, és egy rejtélyes objektum figyelhető meg rajta, ami sokak szerint bizonyíték a földönkívüliek létezésére. 2020-ban annyi szörnyűség történt, hogy az emberek már szinte legyintettek, mikor az amerikai haditengerészet bejelentette, hogy léteznek UFO-k. Ezek persze azonosítatlan repülő tárgyakat jelentenek, és nem konkrét űrlényeket, bár a kettő sokak

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Ráncos asszonnyá öregedett a játék baba

Természetes, hogy a tárgyak felett is eljár az idő, elkopnak, összetörnek, elszakadnak. A játék babákkal ugyanez a helyzet, az esetek többségében kiesik egy szemük, lefoszlik a ruhájuk, olykor még a hajuk is kihullik.   Ám arra még nem volt példa, hogy egy baba az emberi öregedés jeleihez hasonló tüneteket produkáljon – az alábbin kívül. Átlagos baba

Olvass Tovább »