7 Rejtélyes hely ahol sűrűn láttak földönkívülieket

Szerkesztette:Agent

Izland

A Huldufolkok, avagy a Rejtőzködő Emberek évszázadok óta jelen vannak az izlandi folklórban, már jóval az elmúlt 70 év utáni ufóőrület előtt. Számos UFO-kutató felvetette, hogy ezek a legendák a múltbeli ősi idegen megfigyeléseken alapulhatnak. Ezenkívül Izlandot és különösen a Snaefellsjokull-gleccsert fontos ufóközpontnak tekintik. A Huldufolkok leírásukat tekintve szerint humanoidok, de manószerűek. Egyesek szerint a hegy valamiféle idegenbázis.

Vermont

A Glastenbury-hegy környékét évszázadok óta rejtélyes eltűnések jellemzik. Különösen 1945 és 1950 között történt sok eltűnés, amikor hat ember, hat külön alkalomkor nyomtalanul eltűnt. Néhány UFO-kutató, aki beszélt a helyiekkel, úgy véli, hogy az eltűnések valószínűleg idegen elrablások. Elméleteik részleges bizonyítékaként rámutatnak arra, hogy furcsa jelenségek figyelhetők meg a környező égen.

Bugarach, Franciaország

Különös és titokzatos hegyről kilátás nyílik a francia Bugarach kisvárosra. Pic de Bugarach a „Fejjel lefelé hegy” néven ismert, annak a furcsa ténynek köszönhető, hogy a hegy felső rétegei jóval (évmilliókkal) idősebbek, mint az alattuk lévő rétegek. Sok ufórajongó egyetért azzal, miszerint ez egy szándékos, nem pedig természetes esemény, és szerintük a hegy az ősi idegen űrhajók leszállóhelye volt. Továbbra is rengeteg UFO-észlelésekről és furcsa fényekről számolnak be, és a hegy barlangrendszerein belüli idegen bázisokról szóló pletykák folytatódnak.

Antarktisz

2017 januárjában az UFO-rajongók azt állították, hogy idegen hajót észleltek a sok ősi barlangrendszer egyikének közelében. A „repülő csészealjnak” tűnő valami kilóg a barlang szájából. Egyesek arra voltak kíváncsiak, hogy az ufó lezuhant-e a jégbe, míg mások elmélete szerint a csészealj a szigorúan titkos náci UFO-technológia maradványa. Több olyan állítás is felmerült, hogy titkos „bejáratokat” fedeztek fel valamilyen ufóbázisra.

Washington

2017 nyarán, miközben Washington államban több UFO-rajongó azt állította, hogy „nagy nyílást láttak az Adams-hegy teteje közelében. Ezenfelül sokan azt is állították, hogy egyértelmű bizonyíték arra, hogy egy idegen bázis jelen van a hegy belsejében, amelynek nagy múltja van az ufó-megfigyelések terén. A korszak egyik első ufó-észlelése, az 1947-es Keith Arnold-esemény. Miután Arnold azt állította, hogy kilenc ufót látott repülni óránként több ezer mérföldön, kijelentette, hogy eltűntek, amikor a hegyre érkeztek.

Ausztrália

A több mint 200 millió évvel ezelőtti magma megszilárdulásának eredményeként létrejött, több száz hatalmas és fenyegető gránit típusú blokkból álló Fekete-hegy az ausztráliai Queenslandben. Az őslakos törzsek Kalkajaka néven emlegetik a hegyet, ami baljóslatúan azt jelenti: „Halál hegye” Meggyőződésük, hogy gonosz szellemek laknak az ősi, sziklás romokban. Ezek a szellemek, legendáik szerint, az embereket keresik, hogy lelküket és testüket egyaránt tönkretegyék. Még olyan humanoid lényeket is észleltek, akiknek leírása rendkívül hasonló az állítólagos hüllő lényekhez. A pilóták különös jelenségekről is beszámoltak e sötét hegy fölött repülve, különös fényektől kezdve a hibásan működő navigációs berendezésekig. Mindennek a tetejében sok ember eltűnt itt.

Alaszka

Pat Price szerint az alaszkai Hayes-hegy mélyén idegen bázis fekszik. Az ott lakó idegenek célja, hogy a „gondolatátvitelt” használják az emberiség ellenőrzésére. Igaz vagy sem, rengeteg ufó-észlelés történik a Hayes-hegy felett. Ezenkívül sok pilóta furcsa rendellenességeket számol be navigációs berendezéseivel kapcsolatban az alaszkai légtérben, különösen a Hayes-hegy közvetlen közelében. Az események elég gyakoriak voltak ahhoz, hogy az 1950-es években az FBI még komoly és jól finanszírozott vizsgálatokat is folytatott az ilyen rendellenességek okait illetően.

 

(noiportal)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »