Hátborzongató gnóm terrorizálja a várost

Szerkesztette:Agent

Hátborzongató gnóm terrorizálja a várost
Írta: VIRGINIA WHEELER

Közzétéve: 2008. március 11

Egy dél -amerikai város félelemben él, miután több alkalommal megpillantott egy „hátborzongató gnómot”, amely a helyiek szerint éjszaka leselkedik az utcákon.

A törpe hegyes kalapot visel, és jellegzetes oldalirányú járása van.

Fiatalok rémült csoportja vette fel videóra.

A tinédzser Jose Alvarez , aki a felvételtkészítette az El Tribuno című újságnak elmondta, hogy állítólag valakik elfogták a lényt, Salta tartományban, Argentínában.

Azt mondta: „Beszélgettünk a legutóbbi horgászatunkról. Hajnali egy volt.

„Elkezdtem kicsit filmezni a mobilommal, miközben a többiek csevegtek és viccelődtek.

„Hirtelen hallottunk valamit – furcsa zajt, mintha valaki kövekkel dobálna.

„Egyik oldalra néztünk, és láttuk, hogy a fű mozog. Először azt hittük, hogy ez egy kutya, de amikor láttuk, hogy ez a gnómszerű alak kezd előbukkanni, nagyon megijedtünk. ”

Jose hozzátette, hogy más helyiek is jelentkeztek azzal, hogy látták korábban a gnómot.

Azt mondta: „Ez nem vicc. Még mindig félünk kimenni – akárcsak most mindenki a környéken.

– Az egyik barátom annyira megijedt, hogy be kellett vinnünk a kórházba.

Íme a videó, amelyet a csoport néhány fiatalja készített, akik szemtanúi voltak ennek a furcsa látványnak:

 

 

Sok kultúrában vannak legendák a „kis emberekről”. A legismertebbek valószínűleg az írországi manók. Bár néhány ír azt állította, hogy látta ezeket a huncut lelkeket… és valószínűleg megpróbált elkapni egyet, úgy tűnik, egyiküknek sem sikerült.

Más civilizációkban, például a szélső északi területeken, „Dvergar” -ként emlegetik őket. Ezek a Dvergar, vagy „kisemberek” adták végül a Mikulásmanók alapját! Ez a legenda jóval Krisztus kora előtt elterjedt a legtöbb germán törzsben.

(spiritworldblogreal)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »