A 2 fiú rejtélyes halála – Byberry Elmegyógyintézet.

Szerkesztette:Roland

A Philadelphiai Byberry kórház joggal érdemelte ki magának a világ legkegyetlenebb kórháza címet. A később elmegyógyintézetként funkcionáló épület falai között számtalan kegyetlenséget követtek el az orvosok betegeikkel és a betegek egymással. Míg korházként működött az épület gyakori volt a szinte már kínzásnak minősülő orvosi beavatkozás.

A betegek érzéstelenítő nélkül szenvedtek napokig egy – egy nagyobb műtét után. Amennyiben jelezték fájdalmukat rendszeresen még meg is verték őket az orvosok. James Logan bűne annyi volt, hogy számon kérte orvosát az őt ért fájdalmak miatt. Sajnos ez volt az utolsó csepp a pohárban, néhány nap múlva ugyanis már csak a férfi maradványait lehetett megtalálni az épület egyes elszórt részeiben.

A gyilkost Charles Gable-t nem találták meg.

Az 1990-ben bezárt épület még így sem rettenti el a fiatalokat attól, hogy itt éljék szexuális életüket és alkoholt fogyasszanak, drogokat adjanak vegyenek az épület falai között. Így tett egy nap Harry és barátja Rob is. A két fiút a város lakói nagyon lezüllöttnek és alkoholistának tartották. Gyakran kinevették őket, amikor a Byberry-nél történt furcsa dolgokról számoltak be. Mindenki legyintett, „ biztosan drog hatása alatt hallucinációik voltak.”

kórház
kórház

2001-ben azonban az egész várost váratlanul érte a két fiú rejtélyes halálesete. Harry és Rob keresése a szülők rendőrségen tett bejelentése után kezdődött meg. Akkorra a fiúk ár 3 napja nem mentek haza.  A testüket a Byberry elmegyógyintézet egyik kórtermében találták meg. A helyszín nem is volt váratlan de a gyilkosság módjára senki nem látott még példát. A két fiú egy kórteremben egy – egy hordágyon feküdt, leszíjazva, mozdulni sem tudtak volna.

Harry fogai mind hiányoztak és lábujjait is levágták, de egy vércsepp sem volt fellelhető a helyszínen. Robnak a kezén hiányoztak az ujjai.  A szülők és a rendőrök azóta sem tudják elképzelni vajon mi történhetett a két fiúval. Talán bandaháború áldozatai lettek? Vagy az elmegyógyintézet egy dolgozója tombolta ki magát a srácokon?
(Forrás DarkW.)

(Forrása miatt  —  Az eset a nem bizonyított kategóriába esett.)

Olvasd el ezt is!: —->Nem létező alakok tettek gazdaggá egy skóciai hajléktalant.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »