A 222-es szám rejtélye.

Szerkesztette:Agent

Sokan tudjátok, hogy a számok mind spirituális jelentőséget hordoznak. Ha sokszor látod felvillanni a 222-es számot, akkor lehetséges, hogy az univerzum fontos üzenetet akar közvetíteni.

Az univerzum mindig próbál kommunikálni velünk. Próbál irányítani, figyelmeztetni, avagy tanítani valamit. Folyamatosan üzeneteket kaphatunk, amelynek sokszor nem is értjük a jelentését.

Az univerzum sokféle módon kommunikálhat velünk. Lehetnek ezek álmok, fontos véletlenek, esetleg valamely furcsa “jelenlét” érzete magunk körül. Azonban az egyik legfontosabb út mégis a számok útján ér el hozzánk. A numerológia talán a legérthetőbb útja, hogy megértsük az üzeneteket.

A 222-es számnak különös jelentése van. Kezdjük először a 2-es számmal. Minden egyes 1-10 közötti számnak különböző jelentése van. Ezeket angyalszámoknak nevezzük. A számoknak már a Bibliában is jelentést tulajdonítottak. A 2-es az igazság száma, annak a jele, hogy a megfelelő ösvényre léptél a saját igazaddal kapcsolatban.

A 222-es jelentése ennek a továbbgondolása. Megerősítés, hogy folytasd az utat, menj előre azon, amin már elindultál. Sokszor látod a 222-es számot, vagy három kettest egymást után? Esetleg éjjelente mindig 2:22 perckor ébredsz fel? Vagy ezt a telefonszámot ismered fel, esetleg az egyik tévéadón ez ugrik feléd? Ha így van, lehetséges, hogy sokkal erőteljesebb jelentést hordoz ez, mint gondolnád.

A 222-es szám megerősíthet abban, hogy a megérzéseid helyesek, hogy jó irányba haladsz a kiteljesedés felé. A 222-es nem mindig azt jelöli, hogy helyes úton vagy. Ha például azt érzed, hogy nem jársz a megfelelő ösvényen, a 222-es megerősíthet ebben a megérzésedben, hogy le kell lépned erről az útról.

De mit is kell tenned, hogyha mindenfelé a 222-es szám vesz körül? Egyértelműen figyelned kell, hagynod a kétségeket, és hallgatnod a felsőbb üzenetre., hiszen lehetséges, hogy ez elmondja, mi is életed értelme. Érdemes ekkor meditációba kezdeni, hogy meg is értsük a jelentést. A 222-es szám megmondhatja számunkra, merre is haladjunk. A szám emellett az új kezdeteket is szimbolizálja.

(Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »