A boszorkány halálos szerelme.

Szerkesztette:Agent

1991Április 18-án egy férfira találtak holtan a saját kádjában Észak-Brooklynban, (Északi 152. kerület 1300-as blokkjában (New York ) ),miután barátnője aggódva értesítette a helyi hatóságot. A férfi teljesen fel volt öltözve. A kádban víz nem volt. Idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak a helyszínelés során. A törvényszéki boncolás megállapította, hogy a halál kiváltó oka ,akut szívizomgyulladás okozta szívroham és szívelégtelenség. Ez harmincöt éves korban, nem ritka eset manapság. Sem saját sem családja kórelőzményeiben nem találtak szívbetegségre utaló hajlamot. De előfordul az ilyesmi a stresszes világunkban . Ami azonban rejtélyessé teszi a halálesetet az a tíz gyertyacsonk, a számtalan feszület és sóval felrajzolt okkult szimbólumok, amiket a lakásban találtak. És nem elhanyagolható, a tény, hogy egy héttel a halála előtt már tudta, hogy meg fog halni.

A holttest mellett saját kézzel írt leveleket találtak, amikből elég bizarr történet bontakozott ki.  A férfi a Muzak nevű vállalatnak dolgozott. Ő írta a liftekben folyamatosan szóló zenét. Rajongott az ősi Egyiptom zenei világáért. Egy hónappal a halála előtt San Franciscóba kellett utaznia üzleti ügyben. Itt találkozott egy fiatal lánnyal, aki az egyiptomi zene szakértőjeként és boszorkányként mutatkozott be. A férfi nem hitt a boszorkányságban. Megismerkedtek, de a nő romantikus közeledését a férfi elutasította.

Miután hazatért otthonába a barátai állítása szerint valami nagyon félrebillent az addig racionális férfi életében. Az egyik barátja azt vallotta a rendőrségnek, hogy Christopher üzenetet hagyott neki egy héttel a halála előtt, amiben arra panaszkodott, hogy a nő biztosan megátkozta. Attól tartott, hogy a boszorkány éjjelente meglátogatja. Egy reggel úgy ébredt, hogy az ujjvégein vágásnyomokat talált.

Okkult témájú könyveket vásárolt, és a bennük olvasott rontás elleni rituálékat próbálta megvalósítani, hogy megvédhesse magát.  De nem járt sikerrel, mert továbbra is zúzódásokkal a testén ébredt reggelente és árnyakat látott mozogni a lakásában.

A barátai szerint hotelbe akart menekülni és felbérelni valakit, aki majd képes lesz felvenni a harcot a boszorkány mágiájával.

De erre már nem kerülhetett sor, 1991 áprilisában a fürdőkádjában találták meg a testét. Szívroham végzett vele. Genetikailag nem volt hajlamos az érrendszeri problémákra. Teljesen egészséges volt, soha nem ivott, nem dohányzott vagy fogyasztott kábítószert. Az egy hónap alatt bekövetkezett vélt vagy valós történések viszont kikezdték az idegeit, így a feltételezések szerint halálra rémülhetett.

(community.seattletimes.nwsource.com,May 4, 1991AP: Times Staff)

)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »