A csernobili erdő megmagyarázatlan fényei.

Szerkesztette:Roland

Az csernobili erdő, a katasztrófa után sajnos elég ismert hellyé vált. A központtól az erdőség a 30 km-es körzet egyik legradioaktívabb helye. Mondanunk sem kell, hogy a sugárzásnak milyen hatásai voltak és vannak még a mai napig is az élővilágra. Ezt az erdőséget nyilván nem tanácsos látogatni, ám ennek ellenére vannak akik, rendre bemerészkednek. Kutatók, tudósok, de csak egyszerű kíváncsiskodó emberek is.

A természet próbálja visszavenni ami az övé a térségben is és valóban napjainkba elég sokat javult az ottani helyzet.  Az erdőségben például rendre látnak furcsa és genetikailag ijesztő élőlényeket, mint például furcsa és bizarr testtartású őzeket és furcsa módon szaporodó vaddisznókat.

Ám ami a legijesztőbb beszámoló az erdőségről, nem más mint az egész erdőt beterítő villanás… Beszámolók szerint a villanás a semmiből jön és körülbelül 1 másodpercig tart….A villanásokat nappal is látni lehet, de éjszaka a legfélelmetesebb…. A kutatók annyi beszámolót hallottak erről, hogy elkezdték vizsgálni a furcsa jelenséget.  Sajnos nem találtak semmi ésszerű magyarázatot sőt még csak videó anyagot sem. A bejelentések azonban csak jönnek és jönnek.

Több szakember szerint csak idő kérdése, míg valaki lencse végre nem kapja.

Mivel az eset inkább a felszín alatti interneten terjed így csak homályos beszámolók vannak róla, amit kicsit hiányosan bár de megpróbálunk elétek tárni.

Csernobil

-Miez? Villámlott? Hol a hang?
-Hátborzongató és olyan mintha egy valami a földhöz nyomna közben.
-Szinte megvakultam. Beismerem, bepisiltem.

Egyes szervezetek fákra szerelt 0-24-es kamerákat szerelt fel, ám nem rögzítettek semmit a villanásokról. Többek szerint kamerával nem lehet felvenni. Vagy olyan rövid ideig tart, hogy nem tudják, vagy valami más megmagyarázhatatlan módon a kamera nem tudja felvenni.

Egy meg nem nevezett fórumon elég szép számú csoport alakult ki, akik látták, vagy legalábbis elhiszik az eseteket, de valamiért a fórum törlésre került.

Szerintetek mi lehet a magyarázata csernobili erdő fényeire? Esetlegesen katonai kísérletek? Vagy tényleg valami megmagyarázhatatlan? Esetleg nem is létezik a sokak által emlegetett furcsa fény? Mindenesetre az esetet mi is nyomon fogjuk követni.
(Forrás: DarkW)

Olvasd el ezt is!: —>  Hátborzongató lidércet fotózott a kiránduló egy angliai erdőben

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »