A Csivava szelleme

Szerkesztette:Agent

Egy kutya körmeinek kaparászását hallotta a padlón, pedig saját a kutyája mellette volt.

Egy család, akik eddig nem hittek a paranormális jelenségekben, most meg vannak róla győződve, hogy egy csivava kísérti a házukat. A szülők vették észre előbb a hangokat, amik a folyosóról jöttek – a sztorit Redditen osztotta meg a lányuk.

Elmagyarázta, hogyan apja hallotta először a karmokat, ahogy a parkettát kaparják, majd az anyja azt állította, hogy alig néhány nappal később ő is hallotta az érdekes zajt.

„Anyám a valaha volt legnagyobb szkeptikus. Amikor apám elmesélte neki, hogy néhány alkalommal hallott olyan hangot, mint a kaparászás a keményfán, és látott egy kis fehér golyót lebegni a folyosón, letromfolta, mert azt hitte, tréfálkozik vagy csak képzelte az egészet”

– írta a felhasználó.

 

 

“De aztán meghallotta a kutya karmainak a hangját, amikor egyedül volt, és egyetlen kutyájuk a kanapén ült mellette. A kutyája felugrott és odarohant, hogy nyomozzon, és a zaj abbamaradt”

– tette hozzá.

De ez még nem minden:

„Azt mondta, látott egy kis kutyát az ajtóban. A szemüvege nélkül, a sötétben azt hitte, hogy a kutyája, Rosie követte. Odament, hogy felvegye, de a kezei áthaladtak az állaton a padlóra. Rosie pedig még mindig az ágyban feküdt és aludt.”

A nő úgy gondolja, hogy néhai apja csivavája látogatta meg őket, aki két éve hunyt el, és az apjával együtt temették el. Mindössze hét nap telt el a kettejük halála között.

“Most már teljesen meg van győződve arról, hogy az apja és az ő mélyen szeretett csivavája az”

– tette hozzá a nő lánya.

(Promotions)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »