A Dulce bázis titkai?

Szerkesztette:Agent

Új-Mexikó, Dulce. A Jicarilla Apache Indian Reservation területén lévő Archuleta-fennsík alatt lévő létesítményben rendkívül különös dolgok történnek, talán olyanok, amelyeket emberi elme el sem tud képzelni.

Az objektum a Föld belsejében van közel 2 mérföld mélyen. A világon létezéséről nagyon keveset tudnak. Ez az a hely, ahol Földbolygónk elsődleges és fő USA-kormánya által fenntartott és támogatott idegen biogenetikai laboratóriuma van.

A létesítmény minimum 7 ismert szinttel rendelkezik és egy olyan központtal, amelyet a bázis biztonsági emberei irányítanak. A szintek közt minél mélyebbre haladunk, annál szigorúbbak a biztonsági intézkedések. A komplexumban legalább 3000 real time kamera van elhelyezve, amelyek éjjel-nappal kulcsfontosságú helyeket (ki- és bejáratokat) figyelnek. Ezeknek a biztonsági ki és be járatoknak a száma meghaladja a százat.

A legtöbb kijárat az Archuleta-fennsík közelében van. Más kijáratok pedig délebbre a Dulce-Lake-nél, illetve Lindrith közelében. A mélyebben lévő szekciók már a barlangrendszer részét képezik.

Szürke idegenek

A legtöbb idegen, amelyeknek semmi joga nem volna földi tartózkodásukhoz, az objektumnak bizonyos szintjeit azonban elfoglalják. Ezek a képződmények a komplexum nagy részét irányításuk alá vették.

 

Egyesek szerint a szürke idegenek az új világrend legnagyobb ellenségei.

Tudnunk kell, hogy az 1950-es években sok embert használtak kísérletezéseikhez! Ez az arány a 60 évekre jelentősen megnőtt. Egy idő után a szürkék gondtalanná váltak és önös céljaikat próbálják érvényesíteni.

Az 1970-es évekre szándékaik nyilvánvalók lettek. Az USA kormánya kénytelen volt falazni nekik, míg végül az Amerikai Egyesült Államok konstatálta azt a tényt, hogy az emberiségnek nincs védelme a szürke képződmények ellen.

Innentől kezdve óvatosan felkészítik az embereket a kapcsolatfelvételre a földönkívüliekkel.

Egy bizonyos Thomas c. nevű ember azzal vált ismertté, hogy ellopta a „Dulce papírokat”. Ez a férfi azt állítja, hogy a Dulce-bázison legalább 18 000 szürke idegen tartózkodik. Arról is beszélt, hogy kollégája miként találkozott szemtől-szembe olyan Reptoid lénnyel, amely 6 láb magas és éppen materializálódott. Ha úgy tetszik, nevezhetnénk a jelenséget manifesztációnak is, amelynek lényegéről később szeretnénk írni.

2

A férfi beszámolt arról is, hogy Reptoid fokozott érdeklődést mutat a falon lévő Coloradót ábrázoló térképek iránt!

Mint ahogyan az szokott lenni a térképek tele voltak bizonyos színes gombostűkkel, amelyekkel megjelölték azokat a helyeket, ahol az idegenek különféle csonkításokat, eltérítéseket, „barlangrajzokat”, UFO aktivitásokat és idegenek földi bázisok helyeit jelölték.

Az amerikai kormány egyes tagjai azt szeretnék, hogy a közvélemény valóban tudomást szerezzen a történtekről, másik része pedig kiáll a mellett, hogy együttműködnek az idegenekkel és a kisszámú elit pedig a konfliktusokat túlélje!

A képződmények a hibridek előállítását emberek segítségével hajtanák végre, ami nekik soha nem fog sikerülni.

Létezik egy olyan árnyékhatalom, amely átfedésben van a világpolitikával, illetve a még mélyebben lévő cikkünkben szereplő idegenekkel. Ez a háttérhatalom nemcsak pénzügyi, gazdasági, illetve politikai sakktáblán játszik szerepet, hanem a földönkívülieknek is segítségére van, méghozzá ember hibridek előállításában, amely azzal egyenlő, hogy saját emberfaját hivatott elárulni ebben a földi létben.

A világon a legkorszerűbb kutatólaboratórium Los Alamosban van, ahol emberi klónokat állítanak elő. Az elit emberek ezen a helyen rendelkeznek saját fajukból olyan embertársakkal, akiket egyszerűen feláldoznak az idegenek számára.

Az Amerikai Egyesült Államok is a szürke idegenekhez hasonlóan nőket termékenyített meg titokban és 3 hónap után a nők méhéből a magzatot eltávolították. A kis gyermek további útja a laboratóriumba vezetett, ahol a további fejlődésüket jelentősen felgyorsították.

A DNS manipuláció után egy bizonyos implantátum segítségével ezeket az embereket rádióhullámok segítségével lehet irányítani. Ezek az implantátumok sajnos telepatikus csatornaként szolgálnak és bizonyos agymanipulációként szolgálják ki az idegenek és az áruló emberi elit közti kapcsolatot.

Ezeknek a rádióhullámos technológiáknak előállításában a DARPA nagy segítséget nyújtott.

Elő fordulhat minap, hogy ez a technológia mindennapjaink részévé válik. A Facebook a napokban bejelentette azt, hogy képes lesz olyan funkciót létrehozni, amely alkalmas lesz arra, hogy az emberek gondolataiban olvasson!

… de inkább kanyarodjunk vissza a közelmúltba. A DARPA kifejlesztett olyan berendezéseket, amely rendkívül alacsony frekvenciával működnek. Ezek a berendezések a Földre teremtett emberekben fáradtság érzetet, gyengeséget, émelygést, ingerlékenységet illetve öngyilkosságra való hajlamot képesek előidézni!

A nagy gyógyító erre létre hozta mindezekkel kapcsolatos technológiáját, amely a genetikai felépítést képes megváltoztatni, illetve gyógyítani!

Valószínűsíthetően kamu felvételek. Ha mégsem azok, akkor nagy a baj. Mit gondolunk az alábbi felvételekről?

Nyilvános kutatások-titkos kutatások

John Herrington az Amerikai Egyesült Államok Energiabizottságának titkára az Új-Mexikóban lévő Lawrence Berkeley Laboratóriumot jelölte meg egy bizonyos újfajta genetikai kutatóközpontként, amely alkalmas arra, hogy az emberi génekben található utasításokat megfejtse. Ezek a DNS-ek egy egyszerű emberi sejtből is kivonhatók és az idegenek számár egy igazi kincsesbánya lehetne, ha meg tudnák fejteni annak jelentőségét.

Ezt azonban soha nem fogják tudni megfejteni, bár mennyire is előrehaladt technológiájuk van, mert azt a DNS kódot soha nem fogják tudni feltörni, amit az emberi DNS-be az ÉLŐ Isten belehelyezett.

„Az Emberi Gén Projektnek lesz talán a legnagyobb közvetlen hatása a ma előttünk álló tudományos kezdeményezések közül” – jelenti ki a Berkeley Laboratórium igazgatója.

Dulce-ban található laboratóriumokban már hosszú évek sora óta kutatás folyik.

A Dulce 6. szintjén találhatók az ún. „Rémálom”, amelyben különféle genetika laborok, illetve a benne zajló „rémálmok” vannak.

maxresdefault

A genetikai laborok ezen a helyen működnek.

Egyszer valaki a kísérletekről így írt:

“Többlábú ‘embereket’ láttam, akik félig embernek, félig polipnak néztek ki. Voltak hüllőszerű emberek és szőrös szerzemények, amiknek emberi kezeik voltak, és úgy sírtak, mint a csecsemők, emberi szavakat utánoztak… Volt ott egy csomó gyíkszerű ember ketrecekben. Azokat a teremtményeket aligha lehetne halakkal, fókákkal, madarakkal vagy egerekkel összetéveszteni. Volt több ketrec (és tartály) szárnyas humanoidokkal, groteszk, denevérszerű lényekkel… de méterestől kétméteresig. Sárkányszerű szerzemények és drako-reptoidok.”

Hetedik szint:

Ez a szint még elképesztőbb, mint az előző:

„Sor-sor után sorakoznak a lefagyasztott emberek és ember-keverékek. Vannak embriótároló tartályok is, amikben humanoidok találhatóak a fejlődés különböző állapotaiban. Gyakran láttam ketrecbe zárt embereket, általában elkábítva vagy gyógyszerezve, de néha kiabáltak és segítségért könyörögtek. Nekünk azt mondták, hogy menthetetlenül őrültek, és az őrültség gyógyítását célzó, veszélyes gyógyszertesztekben vesznek részt. Megtiltották, hogy beszéljünk velük. Az elején még el is hittük. Végül 1978-ban az ott dolgozók egy kis csoportja felfedezte az igazságot. Így kezdődött a Dulce-i háború” – nyilatkozta a nevét elhallgató szemtanú.

A szomorú helyzet az, hogy az eltérítettek többsége nő, akiket természetesen akaratuk ellenére termékenyítettek meg, mint az állatokat. Amikor ez kiderült, létre jött egy civilekből álló ellenállás, akik közül a tagok merényletek áldozatai lettek.

 

A Dulce komplexumban 1979 végén volt egy összetűzés a földi idegen tudósok és a katonák között a fegyverzet és haditechnika miatt. Ebben a konfliktusban a katonák nagy részét életüket vesztették! Innentől a létesítményt bezárták, noha ugyanúgy működik, mintha misem történt volna.

Az 1980-as évek közepére az emberek és állatok eltérítései jelentősen ritkultak.

Azonban a Berkeley-i laborok a Dulce számára mesterséges vért kezdtek el előállítani.

Delta Csoport

Létezik egy olyan csoport, amely felelős a Dulce jelenségért. A dulcei összetűzés alkalmával a Delta Csoport 66 embere elvesztette életét. A csoportnak nagy felelőssége volt az idegenekkel kapcsolatos program biztonságáért.

dulce

A csoport jelképét még repülő csészealjakon is látták!

A csoport biztonsági embereinek egy ún. „flash gun” fegyver áll rendelkezésükre. Ez a fegyver alkalmas idegenek és emberek elleni bevetésre egyaránt.

A Dulce bázis szintjei között pedig olyan lift működik, amely megméri az egyén súlyát a második szint után. Ha az többnek bizonyul, nemcsak hogy nem lehet le, illetve fel jutni, a szintek között, hanem még a biztonságiak riadóztatva vannak.

A dulce és a lift technológiája ember és idegen technológia által lett fejlesztve. Az ott dolgozó személyek sem értették a technológiák működési elvét. Mégis tökéletesen működtek kivitelezésük után. A liftnek például nincsenek felvonó kötelei. Működési elve kizárólag a mágnesesség elvén működhet, amely állítólag a falakba van beépítve.

Ezen a helyen továbbá nem léteznek elektromos berendezések sem, mert minden a mágnesesség elvén működik.

Tudatmanipuláció

Dulce-ban folynak olyan kutatások is, amelyek tudat kontrollálló implantátumok előállítására szolgálnak. A bio-pszi is egy ilyen technológia, amely rendkívül alacsony frekvenciát használ, amely alkalmas arra, hogy az embernek erős hangulatváltozásai, alvászavarai, vagy szívritmuszavarai legyenek.

A DARPA ezeket a technológiákat nagy előszeretettel használja és fejleszti az emberek befolyásolása érdekében.

A Jason csoport volt az egyik szervezet, amely felhasználta a technológiák sötét oldalát és az eredményeket természetesen a közvélemény elől elrejtették.

Léteznek más projektek is, mint például a Nevadában lévő „agyon csépelt” Groom Lake-i létesítmény (51-es körzet), amelyben egyéb projekteket is végre hajtanak földönkívüli intelligencia kapcsán.

A Dulce-i bázisban azonban mindenféle eszközök rendelkezésre állnak arra, hogy az emberi aura minél jobban érzékelhető legyen. Hipnózis, telepátia, álmok befolyásolása mind a sötét okkultizmusnak a gyakorlata, amelyeknek a földi világunkhoz semmi köze.

Jól értsd!

Ebben a létben, amelyben mi emberek vagyunk, olyan szinten, mint földön kívüli idegen civilizációk nem léteznek. Az emberiség a teremtett Univerzumban egyedi és egyedülálló, amelynek létrehozását a Teremtő Isten hajtotta végre.

A teljes lét tudása Nála rejlik.

Azonban egy egészen más létben, amely független a jelenlegi földi emberi állapotunkhoz történt egy olyan jelentős konfliktus, amely a teremtett világon egy rést képezett, amely megengedi mindezt, amit maguknak is megengedhetnek a földönkívüli képződmények az emberiséggel kapcsolatban.

Ezek a nagy semmiben lebegő valamiknek sajnos be kell látnunk, hogy sokkal fejlettebb technikájuk van, mint nekünk, embereknek. Noha nekik az emberekhez semmi közük nem volt soha.

Azonban jogot formáltak arra, hogy a Teremtő Isten tudása töredékéből lopjanak olyan dolgokat a Mennyekből való kirúgatásuk által, hogy ezzel napjainkban és a régmúltban is manipulálják és zsarolják a globális emberiséget. Ezzel egyben magát az emberi fajt.

Állítólag már meglehetősen hosszú éveken keresztül „görcsölnek”, illetve próbálkoznak azzal, hogy a fizikai emberi lét DNS kódjait feltörjék. Ez azonban soha, semmiféle körülmények között nem fog célt érni, mert az Isten által teremtett ember DNS-e feltörhetetlen és idegenek számára felhasználhatatlan.

Hozzá kell azt is fűznünk, hogy a Földbolygón egyetlen emberi faj él. A Világegyetemben egyedülálló. A szem és bőrszín nem faji kérdés. Minden ember ugyanahhoz a fajhoz, az egyetlenhez tartozik.

Azok az emberek, akiknek esetleg földönkívüli átéléseik voltak, nagy valószínűséggel szoros kapcsolatban lehettek valamiféle okkultizmussal.

Ennek alapján az emberek átélhetnek különféle megtapasztalásokat a nem létező földönkívüliekkel kapcsolatban.

Az UFO és földönkívüli tevékenységek az emberiség történetében mindig is nagy kérdés volt.

Maga a Valóság azonban nem volt nagy kérdés. 

Forrás: legendavadasz.hu

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »