A fehér bigfoot

Szerkesztette:Agent

A fehér bigfoot – ról évtizedekkel ezelőtt lehetett hallani először. 1975 nyarán egy Jaimie nevezetű fiú arról mesélt, hogy családjával vakációzni mentek az arkansasi Logan megyébe, ahol meglátogatták a környékbeli rokonaikat.

Átsétáltam az úton, hogy megnézzem a barátomat, aki az úttest másik oldalán lévő területen lakott. Ez egy nagyon elhagyatott vidék, csak az a két bizonyos ház állt a közelben” – mesélte Jaimie akkoriban Carter Buschardt BFRO-nyomozónak. Hozzátette, hogy amikor a sétány erdős részén haladt át, észrevett valami magas, fehér dolgot, mely a közelben kószált.

bigfoot

Egy drótkerítés mentén gyalogolt éppen, egyik fasortól a másikig, amikor először megpillantotta a lényt. Azonnal lehúzta magát, így a lény nem vette észre. Jaimie azonban megfigyelt egy-két részletet, amit onnan láthatott.

Az állat pofáját nem tudta megnézni jól, de láthatta fehér, ezüstfényű bundáját, melynek árnyalata hasonlított az alufóliához.

Később csak a barátjának mesélt fura élményéről, mert nem volt biztos benne, hogy az általa látott lény lehet-e az a bizonyos fehér nagylábú, akiről már sokat hallottak. Buschardt úgy érezte mialatt a fiúval beszélt, hogy nagyon őszinte és tényleg megvan győződve róla, hogy a nagylábúval találkozott.

De nem Jaimie volt az egyetlen, aki ilyesmit tapasztalt. Missouriban egy asszony arról beszélt, hogy ingatlanjukon évek óta rendszeresen felbukkan egy humanoid lény(fehér bigfoot) . Állítása szerint, egy éjszaka, amikor a fia hazafelé tartott, a mező menti út szélén belebotlott egy fehér szőrű, két méternél magasabb humanoid lénybe. Az élmény annyira kiborította, hogy hamarosan beköltözött a városba.

A nő és a férje azt mondják, nem ez volt az első, sem az utolsó eset, hogy ilyesmit tapasztaltak. Sokszor ébrednek fakopogtatásokra, szokatlan üvöltésekre az éjszaka közepén. Néha szörnyű szagokat éreznek, máskor látni vélik magas alakját a fák között.

Írta: Csiribusz Forrás: cryptozoologynews.comKépforrás: cryptozoologynews.com; pinterest.com
(Csiribusz.blog)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »