A Flatwoods-i szörny.

Szerkesztette:Agent

A Flatwoods-i szörnyet 1952. szeptember 12-én látták Flatwoodsban, Nyugat-Virginiában. Sokan úgy gondolják, hogy földönkívüli teremtmény lehetett .

Rengetegen állítják, hogy a szörnyeteg létezik. A legtöbben azt mondták, hogy körülbelül 2 méter magas, fekete testtel és fekete arccal rendelkezik, amely “belsejéből” vörös fény világít. A szemtanúk szerint a teremtmény feje hosszú. A furcsa lény teste egyáltalán nem hasonlít emberére, sokan árnyékszerűnek írták le. Mások azt mondták, hogy nincsenek látható karjai.
Egy nagy pulzáló vörös fénylabdát kötnek a szörnyhöz, amely általában a földön pihent mellette. Az UFO-kutatók szerint ez lehet az űrhajója.

Elsőként két testvérpár és barátjuk látta a fényt az égen, amely később egy birtokon landolt. Miután látták a fiúk hazamentek, azonban megpróbálták tovább kutatni az ügyet. Később azonban túlságosan megrémültek a vörös fényt emlegették, és felhagytak a lény megfigyelésével.
A furcsa fényjelenség után sokan látni vélték még a teremtményt a városban. Emellett számos ember meg is betegedett, akik a közelébe kerültek a szörnynek. A tünetek minden esetben hasonlóak voltak. Torok dagadás és orrfolyás. A szemtanúk ráadásul hisztérikusak is voltak a trauma következtében.
48 éven keresztül próbálták feltárni a furcsa esemény hátterét, amely úgy fest, hogy valószínűleg egy meteor lehetett. Ez természetesen a szörnnyel kapcsolatban nem szolgál kellő magyarázattal. Valóban különös esetnek lehettek szemtanúi.

(Wikipédia, Internet)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »