A gyermek képzeletbeli barátja, aki előre látta az eseményeket.

Szerkesztette:Roland

Bizonyára már mindenki hallott róla, hogy a ,,gyermek képzeletbeli barátja” , ,,gyermekek látnak olyan dolgokat, amiket más emberek nem”, stb, stb….. Erről minden ember véleménye más.

Ed a 4 éves kisfiú esete például elég furcsának és főképp megmagyarázhatatlannak bizonyul.

Szülei úgy vélték a kisfiú  képzeletbeli barátját nem kell komolyan venni.  Többször hallották beszélgetni szobájában valakivel, de nem tulajdonítottak neki nagyobb jelentőséget. Mindaddig a napig, amíg a kisfiú sírva rohant oda szüleihez, hogy barátja megütötte.

Arcán egy piros folt volt látható. Elmondta, hogy barátja elindult a szomszédba az ott lakó kisfiút is megbüntetni mert rossz volt.

Ám mindez csak másnap volt hátborzongató.

A szomszédban lakó gyermek arcán teljesen ugyan olyan folt volt mint Ednek.
Ez már a szülőket is megrémítette.

1 évvel később a képzeletbeli barát és Ed a szobában beszélgetett. Gyermeke szavait kihallgatva édesanyja kérdőre vonta fiát, hogy kit emlegetett neki , aki igazából nincs is ott a szobában.

Ed elmesélte, hogy azt mondta neki, egy betörő ólálkodik a környéken .

árny
árny

Az édesanya aznap éjszakára a család kutyáját a házba engedte.

Harmad nap értesültek csak az esetről, amiből kiderült, hogy egy betörő  betört a szomszédba még aznap éjjel  és nagyon sok holmit és pénzt vitt el.

A döbbenetet el lehet képzelni.

A gyermek képzeletbeli barátja sok kérdést tár elénk.

Honnan tudtak az esetről? Nos a betörőt harmadnapra elfogta a rendőrség , aki bevallotta, hogy először abba a házba akart betörni, ahol Ed lakott, de az ablak elé állva, meglátta a házban a kutyát.

Nem tudom, hogy ezek az esetek véletlenek lehettek-e, de ami igaz, az igaz, az eset nagyon is furcsa és rejtélyes.

(Gowyek – kutatásából fordítva!)

Olvasd el ezt is!: —–>  A rejtélyes mandragóra

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

A Basano-váza átka.

„Vigyázz, halált hoz!” – ezzel a figyelmeztetéssel ásták el a Basano vázát egy meggyilkolt ara családtagjai évszázadokkal ezelőtt. A 80-as években került elő újra, aki pedig megvásárolta, pár hónap múlva már halott volt. A Basano váza egy ezüstből öntött, egyszerű formájú edény, melyet a legenda szerint a 15. században egy menyasszony kapott nászajándékba, egy Nápoly melletti kis

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Régészek megtalálhatták a pokol fekete kutyájának csontjait?

Norfolk, Essex és Suffolk megyékben a leghíresebb legenda a Black Shuck néven emlegetett hatalmas, izzó szemű, fekete kutya szelleméről szól. Úgy tartják, hogy maga a történet már azelőtt is szájról-szájra járt, mielőtt leírták volna: Blythburgh papjának jegyzetei alapján 1577. augusztus 4-én jelent meg a fekete kutya, és betört a templomba. Végigrohant az épület főhajóján, átugrott

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

A rejtélyes mandragóra

A mandragóra emberi alakra emlékeztető gyökerére már évezredekkel ezelőtt babonás tisztelettel tekintettek: nemcsak általános, minden betegséget gyógyító orvosságnak ajánlották, hanem titokzatos varázserővel is felruházták. Nem meglepő, hogy oly gyakran felbukkant a mágikus szertartások során: hol afrodiziákum gyanánt, hol pedig kábítószerként alkalmazták, hogy szükség szerint izgassa vagy nyugtassa a testet és lelket egyaránt. A jellegzetes formájú

Olvass Tovább »