A gyermek képzeletbeli barátja, aki előre látta az eseményeket.

Szerkesztette:Roland

Bizonyára már mindenki hallott róla, hogy a ,,gyermek képzeletbeli barátja” , ,,gyermekek látnak olyan dolgokat, amiket más emberek nem”, stb, stb….. Erről minden ember véleménye más.

Ed a 4 éves kisfiú esete például elég furcsának és főképp megmagyarázhatatlannak bizonyul.

Szülei úgy vélték a kisfiú  képzeletbeli barátját nem kell komolyan venni.  Többször hallották beszélgetni szobájában valakivel, de nem tulajdonítottak neki nagyobb jelentőséget. Mindaddig a napig, amíg a kisfiú sírva rohant oda szüleihez, hogy barátja megütötte.

Arcán egy piros folt volt látható. Elmondta, hogy barátja elindult a szomszédba az ott lakó kisfiút is megbüntetni mert rossz volt.

Ám mindez csak másnap volt hátborzongató.

A szomszédban lakó gyermek arcán teljesen ugyan olyan folt volt mint Ednek.
Ez már a szülőket is megrémítette.

1 évvel később a képzeletbeli barát és Ed a szobában beszélgetett. Gyermeke szavait kihallgatva édesanyja kérdőre vonta fiát, hogy kit emlegetett neki , aki igazából nincs is ott a szobában.

Ed elmesélte, hogy azt mondta neki, egy betörő ólálkodik a környéken .

árny
árny

Az édesanya aznap éjszakára a család kutyáját a házba engedte.

Harmad nap értesültek csak az esetről, amiből kiderült, hogy egy betörő  betört a szomszédba még aznap éjjel  és nagyon sok holmit és pénzt vitt el.

A döbbenetet el lehet képzelni.

A gyermek képzeletbeli barátja sok kérdést tár elénk.

Honnan tudtak az esetről? Nos a betörőt harmadnapra elfogta a rendőrség , aki bevallotta, hogy először abba a házba akart betörni, ahol Ed lakott, de az ablak elé állva, meglátta a házban a kutyát.

Nem tudom, hogy ezek az esetek véletlenek lehettek-e, de ami igaz, az igaz, az eset nagyon is furcsa és rejtélyes.

(Gowyek – kutatásából fordítva!)

Olvasd el ezt is!: —–>  A rejtélyes mandragóra

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »