A gyilkosra vissza szállt a gyilkossága, egy rejtélyes karma.

Szerkesztette:Roland

A karma kifejezést mindenki ismeri. Valaki hisz benne , valaki nem. Ez így is van rendjén hisz nem vagyunk egyformák. Vannak feljegyzett esetek azonban amik a karma létezését támasztják alá. Vagy csak egy furcsa véletlen sorozatot tár elénk? Persze ha véletlenek is vannak egyáltalán. Na de maradjunk a karmánál.

A következő eset egy olasz városban, azon belül is Milánoban esett meg. (2002)
Sebastiano  egyedül élt  34 évesen egy kis házban. Nem voltak rokonai sem hozzátartozói. Akik ismerték viszont úgy írták le, mint egy nagyon gonosz ember. Irigy és mindenkinek csak rosszat akar.

Egyik éjjel Sebastian összetűzésbe került egy helyi szórakozóhelyen egy hasonló korú férfivel.
A vita pontos eredete nem tisztázott. Ami biztos, hogy emberünk a vita és verekedés után úgy gondolta, ezt nem hagyhatja annyiba. Mivel ellenségével már több vitán is keresztül mentek , így elég jól ismerték egymást, így Sebastián azt is tudta, hol lakik a férfi, aki emlékezetes estét adott neki aznap.

Nem sokkal később egyik éjjel Seb felgyújtotta a házat ahol a vitatárs lakott.

Mint kiderült, nem akart embert ölni csak leckéztetni szeretett volna, ám a tragédia mégis megtörtént. A vitatárs bent égett a házba. Édesanyja akivel lakott azonban időbe kimenekült.

A hatóságok emberünket már letartóztatták és el is ítélték. A fiú édesanyja azonban aki túlélte az esetet meglátogatta a börtönbe. A látogatás után csak úgy emlegették Sebastiánt az őrök , hogy őrült!  Mindig csak azt hajtogatta , hogy megátkozta a nő és meg fog halni kínok közt.

égő ember

Sebastián a haját saját maga tépte ki, mondván, mert gyúlékony.
Pár hét múlva a börtönben egy tűz eset történt, amit a börtön konyháján keletkező gáz szivárgás okozott. 1 ember halt meg, Sebastián.

Szemtanúk elmondása szerint minden intézkedés megfelelően működött. Emberünk a konyha folyosóján állt és várta, hogy a lángok felemésszék.
(DarkWeb)

Olvasd el ezt is!: —-> Szörnyeteg a kastélyban….

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »