A halál közeli élmény miatt látta mi folyik körülötte. Valóban létezik a híres alagút?

Szerkesztette:Roland

A halál közeli élmény egy nagyon bonyolult és rejtélyes dolog. Családtagunk halála mindig megvisel minket, főleg ha teljes szívünkből szerettük őt és mindent megtettünk volna érte. Ám a természetnek nem tudunk ellentmondani és nem tudunk ellene semmit sem tenni. Eva sajnos ezt 1989-ben megtapasztalta, mikor is nagypapája meghalt. Nagyon fontos szerepet töltött be életébe és bizony az elengedés nem volt könnyű. Az évek csak teltek….

Eva nagyon boldog volt mikor kiderült, hogy hamarosan egy gyermeknek ad életet. Izgatottan várták a napok múlását. 1999-ben egy pénteki napon a terhesség 26. hetében, hirtelen elment a magzatvíz. Nagyon megrémültek és Eva-t szinte sokként érte a történés. Rohammentő vitte kórházba a nőt, amikor már egyre jobban sejtették, hogy nagy baj van. Azonnal műtétre volt szükség.

A beavatkozás közben olyan dolog történt, amire Eva azóta sem talált ésszerű magyarázatot. Hirtelen egy álom, vagy jelenés játszódott le benne. Tisztán látta és érezte, hogy egy nagy alagútba van, aminek másik végén hatalmas fényesség van. Elmondása szerint elkezdett szaladni a fény fele, ám olyan volt mintha nagyon lassan haladna. Ahogy egyre jobban közeledett a fény fele, elöntötték jó érzések és úgy érezte, soha nem akar szabadulni a fénytől. Nem sokkal később már egész közel érve, egy jól ismert alakot pillantott meg a fényben. Nagypapája volt , aki egyolyan 3 éves kisgyermeket kísért. Állítása szerint a gyermeken teljesen fehér ruha volt. Eva nem hagyta abba a futást. Szaladt és szaladt mindaddig míg nagypapája kitette maga elé a kezét és fejét csóválta.

kéz

Ekkor hirtelen egy nagy zuhanás és olyan volt mintha visszafele futna az alagútba. A furcsaságok azonban nem értek véget. Rémület és szorongás lett úrrá rajta, mikor meglátta magát a kórházi ágyon fekve. Látta a sok csövet , amik belőle ágaztak. A legborzasztóbb azonban a látvány volt, hogy az ágy mellett férje sír. Nem mozdult, de olyan volt, mintha próbált volna erőt adni Eva-nak.

Egy nővér lépett be, akinek Eva szerint Kleopátrához hasonló haja volt.

Ő mondta férjének, hogy bíztassa és beszéljen hozzá, mivel az nagyon sokat segít. Szerencsés módon a nő nem sokkal később felébredt és elmesélte férjének a furcsa látomásokat. Kiderült, hogy a nővért Eva már nem láthatta, mégis megmondta hogy nézett ki és valóban egy létező nővérke volt, aki , ahogy elmesélte ugyan úgy és ugyan azt mondta férjének. Napjainkban azonban valami mintha megváltozott volna vele mióta halál közeli élmény kíséri múltját…. (Erről egy másik cikkünkben.)
(Köszönjük és egyben forrás: Eva Benak)

Olvasd el ezt is!:——>A kőfejtő története….

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »