A halál utáni élmény miatt furcsa képességei lettek.

Szerkesztette:Roland

Több esetről is olvashattunk már, hogy aki a halál utáni élmény részese volt, a jövőben valami megváltozott vele. Esetünkben is így van. Eva aki átélte a halál utáni élmény –t, nem mindennapi képességek birtokába jutott. A pontos története —-> ITT <—– olvasható.

Az eset után úgy nézett ki kezd minden visszatérni a jól megszokott kerékvágásba. Ám ez nem tartott sokáig. Eva beszámolója szerint egyik éjszaka egy furcsa élményben volt része. Elmondása szerint nem álom volt, sokkal inkább egy látomás. Nem gondolta volna, hogy valaha ilyenbe lesz része, de most megtörtént. Eddigi álmai nem ilyenek voltak. Felébredt és tudta, hogy álmodott…. Most azonban a jelenség teljesen valósszerű volt. Ébredés után még nagyon sokáig a hatása alatt volt.

sötétség
Úgy élte meg, mintha megtörtént volna…

Úgy emlékezett vissza erre a látomásra, hogy élete része volt , ami bekövetkezett…
Természetesen tudat alatt tudta, hogy nem valós dolog történt. Pár nappal a látomás után sajnos a történés a szeme előtt játszódott le. Egy közeli ismerőse váratlanul meghalt, pont ugyan úgy , ahogy a látomásban látta. (részleteket nem oszthatunk meg.)

A rémület teljesen érthető volt. Azonban a látomások jöttek és csak jöttek. Az esetek nagy részében be is következtek a mindennapi életben. Eva könyvet is írt történetéről. Egyik vevőjével elég jó viszonyt tartottak fent. A következő látomásában a könyvet megvevő lány édesapját látta meghalni, ami aztán be is következett. Eva elmondása szerint az apuka azt üzente utoljára lányának, hogy a nagyon nagy titkot amit csak ők tudnak soha ne árulja el senkinek. Hősünk mikor elmondta a könyvet vásároló lánynak, ő szinte teljesen összetört. A titok sajnos nem derült ki, ám azóta tudjuk, hogy nagyon is létezik.

Feltehetjük a kérdést. Vajon egy újabb bizonyítékot hallhattunk a megmagyarázatlan túlvilágra?
Eva eseteiről szóló könyvét meg lehet vásárolni. Ez a két eset csak ízelítő mindarról, amiről a nő átélt és átél napjainkban is!

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »