A halott édesanyjuk jelent meg a gyermekeknek Kolumbiában.

Szerkesztette:Roland

A ,,halott édesanyjuk jelent meg a gyermekeknek” címből már kiderül, lényegében miről is szól ez a cikk. Tény, hogy gyermekek és az állatok egész különleges képességekkel vannak megáldva a szellemvilág területén. Láthatunk az interneten számtalan videót, olvashatunk történeteket, melyben az állatok vagy gyermekek valami hátborzongató dolgot észlelnek, ami mások számára rejtve marad.

Mindenki másképp viszonyul a szellemvilághoz, de az egészen biztos, hogy a kolumbiai testvérpár története mindenkit elgondolkoztat a halottak szellemeivel kapcsolatban. A két testvér, akik a történetükről beszámoltak a kolumbiai Armenia városából származnak. A történetük is itt kezdődött egy csendes környéken, a nagyanyjuk házában.

Az idősebbik testvér Alfredo 12 éves volt, míg húga Alicia csak 10. A kisgyerekek mamájuknál laktak, ugyanis egy szörnyű balesetben elvesztették szüleiket. Az árván maradt gyerekek a nagyszüleiknél találták meg a védelmet jelentő otthont. Elérkezett a nyár, ami a többi gyermeknek boldogságot hozott. Alfredo és Alicia pedig még mindig a szüleik miatt bánkódtak, arra nem is gondolva, hogy a szüleik talán közelebb vannak hozzájuk, mint gondolták.

A gyerekek a teraszon játszottak kettesben, míg a nagymamájuk a kertben dolgozott. Alfredo és Alicia belemerült a játékba, de egyszer csak mindketten ledobták kezükből a játékokat és lerohantak a teraszról. 
ház
ház

Egymást kérdezték, hogy mi lehetett a hang, amelyet mindketten hallottak. Mindegyikőjük székcsikorgást és egy szelíd hangot hallott, mely annak idején álomba ringatta őket. A rémület eluralkodott rajtuk, de tudták, hogy be kell menniük a lakásba felkutatni a hang forrását. Bementek tehát a házba, de amit láttak az teljesen megmagyarázhatatlan volt.

A házat mintha feldúlta volna valaki, a festmények a földön hevertek, a polcok üresen álltak, az ablaküveg darabjai összetörve terítették be a földet.  A gyerekek rettegtek, de egy különös érzés kerítette őket hatalmába ezért beljebb léptek. Ekkor meghallották a dalt, melyet édesanyjuk énekelt nekik éjszakánként. Alfredo és Alicia lába földbe gyökerezett, mozdulni sem tudtak lebénította őket a félelem.

A gyerekek már idejét sem tudták, hogy mióta állnak ott csak hallgatták a hangot, mely egyre közelebb és közelebb szólat meg. Mikor úgy érezték, hogy szinte már látják is anyjukat egyszer csak minden elhallgatott, a nagyanyjuk lépett be a szobába.

 A testvérpár könnyes magyarázkodásba kezdett az összetört dolgokat illetően, de legnagyobb meglepetésükre a mamájuk semmit nem érzékelt az általuk látottakból. Ekkor még nem is sejtették, hogy milyen különleges és meglepő dolgok várnak még rájuk az életük során.

árnyék
árnyék

A baleset, minek következtében a gyermekek árván maradtak:

A helyi híradó és az újságok egy hatalmas balesetről számoltak be. Egy autó éjszaka elhaladt egy építkezés mellett, ahol daru segítette az emberek munkáját. A hatalmas darura négy egyenként száz kilós betontömb volt erősítve, amely egyszerre zuhant az alatt elhaladó autóra. Az autóban egy testvérpár utazott látogatóba a nagyszülői házhoz.

 A gépjárműből Alfredo és Alicia testét húzták ki, akik néhány karcolással úszták meg a szörnyű balesetet. Az újságírók hősnek és kiválasztottnak nevezték őket, de ők ezt tagadták. Azt mondták az autóban mindvégig anyjuk hangját hallották, azt a dalt énekelte nekik, mire annak idején álomra hajtották a fejüket. A nyomozók, orvosok és a helyszínelők értetlenül álltak a dolog előtt.
Vajon tényleg halott édesanyjuk jelent meg a gyermekeknek? Hogy lehetséges, hogy mindketten ugyan azt állították a jelenségről és hogy lehet, hogy nagymamájuk semmit sem vett észre?

Ezekre a kérdésekre talán soha nem találjuk majd meg a választ, de a testvérpárral történtek után talán érdemes figyelmet szentelni az életünket irányítgató erőknek.
Forrás: DarkW. – Lefordítva.

Olvasd el ezt is!: —–> Tündérek!

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »