A halott édesapja figyelmeztette a tragédiára.

Szerkesztette:Roland

Egy olyan levelet kaptunk tőletek, aminek olvasása közben a hideg futkosott a hátunkon, hisz már a címből kiderül, hogy ,,halott édesapja figyelmeztette a tragédiára”. Mindjárt megértitek miért is írtuk ezt! Ez egy olvasónkkal megtörtént eset.
Egy szlovákiai kis faluban Andrea és Tamas a fiatal házaspár egy kis családi házban éltek. A ház Andrea édesapjáé volt akivel együtt éltek már 8 éve. Egy nap azonban édesapja váratlanul szívrohamba meghalt.  Nagy volt a gyász és így már csak ketten maradtak kis házukba.

A temetés nagyon szomorú volt, Andrea pedig teljesen maga alatt volt. Nehéz volt feldolgozni, hogy édesapja nincs többé, de tudta a családalapítást tervező pár jövője most a legfontosabb…

Teltek múltak a napok… Egyik este  azonban minden megváltozott. Tamas épp a fürdőszobában volt, mikor jött egy telefon. A férj nem hallhatta a csöngést. Andrea felvette és egy szuszogás hallatszott belőle. Nem sokkal később a vonal megszakadt. Elmesélte férjének aki csak legyintett rá. Úgy gondolták téves hívás volt.

Ám másnap ugyan ekkor megismétlődött. Férje az eset után azt hitte Andrea nem tudja feldolgozni édesapja halálát, mivel azt állította, hogy a szuszogás épp olyan, mint mikor édesapja aludt.

Harmadnap így mindketten várták a telefont, ami meg is érkezett az adott időben. Tamas vette fel és beleszólt kicsit hangosabb hangon. Válasz nem érkezett….

Az eset legalább 9 szer megismétlődött, mikor úgy döntöttek felkeresik a szolgáltatót és a rendőrséggel karöltve kinyomoztatják, ki telefonálgat. Az eredmény pontos és egyértelmű volt. Hívás nem érkezett be az adott időpontokban.

A pár ekkor nagyon megrémült.

 

Nem volt kihez fordulni így bíztak benne, hogy az ismeretlen személy majd beleun a dologba, vagy ha nem, megszüntetik a telefont.

3 nap elteltével jött a hívás. Andrea vette fel, ám nem szólt bele. Ezt a tervet Tamassal már előre megbeszélték. Ekkor azonban hirtelen a nő remegni kezdett és sírt. Férje megrémülve odaugrott és lecsapta a kagylót majd kihúzta a telefont.

Andrea elmesélte, hogy édesapját hallotta amire meg is esküszik. 1 szót mondott padlás.
Tisztán kivehető volt állítása szerint .

Ekkor döntötték el, hogy bár mi vagy bár ki is az a telefont nem használják többé.

A csavar azonban még csak most jön. Aznap éjjel miután az eset megtörtént a lefekvéshez készülő Tamas füstszagot érzett…..Nemsokkal később felesége is érezte. Kifutottak udvarukra és látták, hogy padlásuk egy része lángba borult.  Azonnal tárcsázták a tűzoltókat, akik gyors kiérkezésük hatására gyorsan el is oltották a tüzet.

A tető és padlás helyrehozása után már nem jött többet furcsa telefon a párnak és azóta is használják a készüléket.

Nos köszönjük a levelet kedves Andrea. Így dokumentáltuk és nem úgy, hogy egyes szám első személyben. Nagyon különös és egyben félelmetes a történetetek. Nyilván nem vagyunk nyomozók, így nem foglalnánk álláspontot egyik oldalon sem. Ami biztos, hogy nagyon furcsa.

Hozzátok fordulunk olvasók! Vajon tényleg halott édesapja figyelmeztette a tragédiára? Mert hisz kiderült, hogy ha akkor nincs az a telefon, nincs rajtuk (főleg Andrea-n) olyan stressz , ami miatt nem tudták idő előtt álomra hajtani fejüket. Mi lett volna ha akkor már alszanak?

Mi volt a telefonálás? Sajnos a tűz pontos oka nem derült ki Andrea leveléből….

Olvasd el ezt is!: —-> Titokzatos űrvihar

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »