A Harvardi idegsebész

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A Harvardi idegsebész

Mi van a halál után? Az élet legnagyobb kérdése, amire senki sem tudja a választ. Vallás ide politika oda, ez egy olyan kérdés, amire úgy gondoljuk, soha senki nem fog pontos választ adni.

Vannak azonban úgymond tapogatózások! Dr. Eben Alexander aki a Harvard egyetemet elvégezte és már idegsebészként tevékenykedő emberünk története erről a kérdésről például elég érdekes!

Sok beszámoló van, az ún. ,,túlvilágról”, azoktól az emberektől , akik a klinikai halál állapotában voltak már! Úgy gondoljuk ezt nem is kell részletezni.
Alexandernek is hasonló élménye, volt ám kicsit talán mégis más.

Harvardi idegsebész

Először is szeretnénk leszögezni, hogy emberünk nem hitt a túlvilági életben, a lélekvándorlásban, de még a vallásokat is messziről kerülte!

Úgy gondolta, hogy a pálya amit választott megtanította őt, kollégáit, barátait arra ,hogy mindent meg lehet magyarázni a tudománnyal és a racionalitás az egyetlen elfogatható tényező!

Ám Alexander életében, volt egy törés.
Egyik évben azonban súlyos agyhártyagyulladást kapott, ami 7 napos kómába döntötte idegsebészünket!

,,Mennyország létezik”. Ez lett könyvének címe, amit azután kezdett el írni, hogy 7 nap után ismét kinyitotta szemeit! (Magyarországon is kapható)

Szentül kezdte hinni és fogadta, hogy a földi élet csak egy próbatétel, ahol magunkat fejleszthetünk, jó cselekedettel, önzetlenséggel, szeretettel, ám rombolhatjuk is mindenféle gonoszsággal.

Harvardi idegsebész

Pár gondolata:

-,,A földi élet teljesen álomszerű, mindahhoz, ami ott vár majd ránk”

-,,A szeretet az alapja mindennek”

-,,Minden ott feltett kérdés telepatikus volt. Nem volt szükség szavakra, jelbeszédekre”

-,,Odaát nem találkoztam gonoszsággal, csak a mindent elárasztó szeretettel”

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »