A házasság gyilkos réz szív

Szerkesztette:Roland

Sokan mondhatják el magukról, hogy megtalálták életük szerelmét, a párjukat, akivel egész életüket képesek leélni. Azonban egyre gyakrabban hallunk válásról és a „könnyebb út” választásáról. Könnyebb elválni, mint viták tömkelegén átvergődve megtalálni a megoldást? Könnyebb egy elromlott, boldogtalan házasságban élni, mint megéli a magányt és a szabadságot? Ezt nem tisztünk eldönteni, de mindenesetre a hamarosan bemutatott házasságok érdekes válásokkal és megmagyarázhatatlan történésekkel értek véget.

Szlovákia területén Zvolen városában élt boldog jegyességben Adéle és Slava a nagyszülőkkel együtt. Manapság már tudjuk, hogy több generáció egy fedél alatt nem túl előnyös, így volt ez a fiatal párnál is. Adéle mamája rendszeresen felhívta unokája figyelmét Slava kétes nőügyeire. Mindezek ellenére Adéle boldogan mondott igent vőlegényének a nagymamájától kapott hatalmas réz szív előtt a közei templomban. A nagyi sajnos nem érhette meg a nagy napot, de a tőle kapott ajándék szerves része volt a lakodalomnak.

fekete szív

Adéle nem élvezhette sokáig a házasságok, mert fél év múlva egy gyanútlan délután rajtakapta férjét egy másik nővel a saját házukban. Mély elkeseredésében nagymamája óvó szavai csengtek a fülében. Azonnal elvált és a mamától kapott réz szív – et interneten eladta. A vásárló Patrik  volt, aki mennyasszonyának szánta a szívet meglepetésként a nagy napra.  De a hézasság Patrik szerint sem úgy alakult, ahogy annak lennie kellett volna.

Patrik pontosan a szív megvétele után fél évvel éjszakai műszakjából hazatérve a teljesen üres házban találta magát. Felesége mindent elvitt és egy üzenetet sem hagyott. Patrik fülében Adéle szavai csengtek: „Talán neked szerencsét hoz!”.

A réz szívnek ismereteink szerint az óta sincs gazdája. Vajon tényleg balszerencsét hoz a nagymama által készített szív? Talán a házasság nem szerencse, vagy balszerencse kérdése?

Olvasd el ezt is: ——–> 9 ismeretlen lény amivel emberek találkoztak

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »