A hét legkísértetiesebb erdő a világon.

Szerkesztette:Agent

Az erdők bizony lehetnek nyugtató és elképesztően szépséges helyek . Azonban nagyon sok vadon rejteget félelmetes titkokat. Sokak helyszínéül szolgáltak csatáknak, temetkezési helyeknek, épp ezért különleges atmoszférájuk lehet. Most elhoztuk nektek a világ hét legfélelmetesebb erdejét!

1. Hoia-Baciu erdőség, Románia
A helyiek közül sokan úgy gondolják, hogy ez az erdő bizony portálként szolgál egy másik dimenzióba. A Hoia-Baciu Erdély Bermuda-háromszögeként ismeretes, ahol UFÓ-k, szellemesek és más jelenségek is feltűnnek. Szellemvadászok, parapszichológusok is vizsgálták a helyszínt. Nagyon sokan élnek át extrém szorongást, ahogy belépnek az erdőbe, később pedig álmatlanságot, szomjat, hányingert és gyomorbántalmakat tapasztalnak, akik túl sok időt töltöttek ott.

2. Pembrey erdőség, Wales
Ebben a walesi erdőségben már időszámításunk előtt 400 óta láthatunk emberi tevékenységet. Leginkább a szellemek és a kalózok miatt lett híres, akik állítólag hajókat csaltak a sziklákhoz lámpásaikkal, majd később meggyilkolták őket. De itt zuhant le repülőgép is. Sokak szerint mindezek a lelkek ebben az erdőben rekedtek.

3. Aokigahara erdőség, Japán
Már nagyon sokszor írtunk Japán öngyilkos erdejéről, mivel ez a világ második legnépszerűbb helye az öngyilkossághoz. Az ötvenes évek óta legalább 10-30 ember tűnik el évente az erdőségből, amely állítólag különleges erőkkel bír.

4. Epping erdőség, Anglia
Ez az ősi erdőség Epping közelében hosszú, gazdag történelemre tekint vissza. Az erdőben még a rómaik ellen is harcoltak. Ráadásul itt rabolta ki a híres útonálló, Dick Turpin az embereket. Az Epping erdő közel volt Londonhoz, ezért számos gyilkosság áldozatát ide temették el.

5. Freetown State erdőség, Egyesült Államok
Ez a különleges erdőség Massachusetts államban található a Bridgewater háromszögnél. Az erdőség 1659 óta paranormális jelenségeknek ad otthont. Földönkívüliek, furcsa fények, hatalmas madarak és a jeti is állítólag látható volt az erdőség területén. De emellett gyilkosságoknak és borzalmas rituáléknak is helyszínt adott az erdő.  A helyiek úgy gondolják, hogy indián törzsek átkozták meg a helyszínt.

6. Pluckley “ordító” erdőség, Anglia
1989-ben Pluckley megkapta a világ legkísértetiesebb faluja címet, mivel itt 12 szellemet is leírtak. Erre található a Dering erdőség és a Pluckley erdő is, ahonnan vérfagyasztó sikolyokat lehet hallani egész éjjel. A helyiek szerint egy hegylakó ordít éjjelente, akit meggyilkoltak egy kardviadalban és kiakasztották egy fára.

7. The Pine Barrens, Egyesült Államok
New Jerseyben található ez a félelmetes erdő, ahol a legenda szerint Mrs Leeds életet adott a Jersey ördögnek 1735-ben. A teremtmény rendes emberként született, de hamarosan szörnyeteggé alakult, amelynek kecskefeje volt és denevérszárnyai. A szörnyeteg megölte a szülésznőt, felszállt a kéménybe és eltűnt az erdőben. 1890 óta állítólag sokan látták errefelé.
(Sz.G.,Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »