A hősies eb, aki megmagyarázhatatlan módon mentett ember életet.

Szerkesztette:Roland

A következő megmagyarázhatatlan történet Romániában esett meg 2018 késő őszén.
A Szemenik-hegység kedvelt túrázó hely, ahova az emberek szívesen mennek kirándulni, kikapcsolódni és kerékpározni.

Így tett az a romániai 40 éves férfi is, 2018 novemberében. Ám kerékpározás közben biciklijével nagyot esett, olyannyira , hogy kulcscsonttörést szenvedett, mozdulni pedig nem tudott.

Sajnos sokáig nem járt a közelében senki.  Míg nem egy kóbor kutyát pillantott meg a távolban, aki egyre csak közeledett.

Félelménél nagyobb, csak csodálkozása volt, mikor az eb hozzá érkezve odabújt mellé.

fekete kutya

Csaknem egy arra túrázó vette észre az esetet, aki a mentőket riasztotta. A közeledő mentőt hallva az eb felállt és ott ült emberünk mellett, míg a mentősök a férfit ápolták.

Mikor elindultak a kórház felé a kutya még egy darabig futott a mentőautó mellett.

Az orvosok szerint a hősies állat mentette meg a férfi életét, mivel odabújt hozzá és test hőjével melegítette.

A Krassó-Szörényi tanács egyik képviselője hallotta a megmagyarázhatatlan esetetről, megkerestette a kóbor ebet, majd befogadta otthonába.

Az eset után sokan nyomozásba kezdtek, kié és honnan is érkezhetett a ,,csodakutya” , ám a plakátokra, a kitűzött jutalomra és egyéb felhívásra sem jelentkezett senki.

Mintha nem is létezett volna.

{Az esetről az ATV is beszámolt .}

Olvasd el ezt is!: —–> Rejtélyes eltűnések amikre nincs magyarázat.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »