A kisfiú aki megálmodta jövőjét

Szerkesztette:Roland

A kisfiú, aki megálmodta jövőjét, elég hihetetlennek hangzik, de ilyen eset történt 2019-ben az USA-ban.

A történet természetesen nem ekkor kezdődött, hanem egészen pontosan 24 éve. Az akkori Josh 11 évesen vezette naplóját. Napról napra írta le mi is történt vele. Hétfőtől vasárnapig, minden nap írt bele, egyetlen napot sem hagyott ki. Az idő múlásával a napló írása azonban egyre jobban elmaradozott.

Pár év múlva a napló teljesen feledésbe merült.

Josh idő közben szépen felnőtt és 2019-ben töltötte 36. születésnapját. Idő közben szüleitől elköltözve összeházasodott és már egy kisfiú büszke édesapja.

Sajnálatos módon még ebben az évben, édesanyja is meghalt.  A szülői házat így eladásra bocsájtották. Jött is vevő elég hamar. Josh és feleségének így hamar kellett cselekednie.

A házat teljesen átnézték. Bútorokat hoztak el belőle és minden olyan tárgyat, amire igényt tartottak.

Így került hozzájuk a ház padlásáról egy doboz , amely tele volt könyvekkel.

Egyik este miközben a doboz tartalmát válogatták, Josh felesége megtalálta  a napló is amit hősünk még kis korában vezetett.

Úgy döntöttek, együtt átlapozzák, régi emlékeket felidézve. Így is lett.
Most következik az a rész ami az egészben a legbizarrabb és legrejtélyesebb. Josh felesége  véletlenül kiejtette a naplót a kezéből, ami szét nyílva a földre esett.

Ám ezen az oldalon valami megdöbbentőt vettek észre. A 11 éves kisfiú egy álmát írta le, ami egy lányról szólt. Leírta, hogy egy lánnyal sétált egy erdőben. Miközben sétáltak a kislány arcát megvágta egy faág.

Nagy sikoltozás közben a lány elkezdett futni, ám futás közben megbotlott és elesett. Az esés következtében eltörte az egyik kezét. Leírta még, hogy a lány szőke göndör hajú volt és mesélte neki, hogy büszke a fülbevalójára, amit édesanyjától kapott. Furcsa szokását is megemlítette miszerint csak az egyik fülében hord fülbevalót.

Szőke lány

A sorokat olvasva felesége megdöbbent. Az arcára mutatott, majd elmesélte férjének, hogyan szerezte a sérülést.

Édesapjával egy erdőben fát vágtak ahol egy nagyobb ág nekicsapódott az arcának. Kórházi ellátása után néhány hét múlva ismét az erdőben tevékenykedtek. Az akkor még kislány, ott eltörte a jobb kezét miközben megbotlott.

Furcsa véletlen lenne? Lehet, még mi is úgy gondoljuk , hogy megeshet , előfordul ilyen egyezés.

Majd elfelejtettük megemlíteni, hogy feleségének volt egy furcsa szokása kiskorában. Kitaláljátok?

Igen……. hiába kapott, vagy vett  fülbevalót, csak az egyiket tette be mindig.
Nos valóban megálmodta jövőjét?

Brown M. kutatása (Dokumentált eset)

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Olvasd el ezt is!: —–> 10 félelmetes történet, amit nem érdemes éjjel olvasni.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

A KOH-I-NOOR gyémánt átka

A világ leghíresebb gyémántjai közé tartozó Koh-i-Noor egy ősi hindu legenda szerint a drágakövektől „elvárható” gazdagság és hatalom helyett szerencsétlenséget és erőszakos halált hoz férfi tulajdonosaira. Az Indiából származó, majd Nagy-Britanniába került gyémánthoz fűződő átkot számos végzetes történelmi esemény igazolta, és a 19. században uralkodó Viktória királynő is komolyan vette, ezért végrendeletében kikötötte, hogy a

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Rejtélyes UFO követett egy pakisztáni utasszállító repülőgépet.

Hihetetlen videó látott napvilágot, amit egy pakisztáni repülő fedélzetéről készítettek, és egy rejtélyes objektum figyelhető meg rajta, ami sokak szerint bizonyíték a földönkívüliek létezésére. 2020-ban annyi szörnyűség történt, hogy az emberek már szinte legyintettek, mikor az amerikai haditengerészet bejelentette, hogy léteznek UFO-k. Ezek persze azonosítatlan repülő tárgyakat jelentenek, és nem konkrét űrlényeket, bár a kettő sokak

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Ráncos asszonnyá öregedett a játék baba

Természetes, hogy a tárgyak felett is eljár az idő, elkopnak, összetörnek, elszakadnak. A játék babákkal ugyanez a helyzet, az esetek többségében kiesik egy szemük, lefoszlik a ruhájuk, olykor még a hajuk is kihullik.   Ám arra még nem volt példa, hogy egy baba az emberi öregedés jeleihez hasonló tüneteket produkáljon – az alábbin kívül. Átlagos baba

Olvass Tovább »