A kutya, akiről sok ember példát vehetne.

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A kutya, akiről sok ember példát vehetne.

Hihetetlen képességekkel megáldott állatokról sokat olvashattunk már különböző helyeken. Külön cikkek szólnak például kutyák képességeiről. Ebben az esetben is egy kutyus van a központban.

Aclipse kutyus furcsa képessége mindenkit ledöbbent.

A történet ott kezdődött, hogy gazdája Jeff sokszor vitte le a város másik felén található parkba házi kedvencét. Már akkor fel tűnt, hogy az eb különös barátságokat kötött az ott játszadozó kutyusokkal.

Több évnyi kiruccanás után azonban elkövetkezett egy fontos pillanat. Jeff épp a cigarettáját gyújtotta otthonukban. Az akkor már izgatott kutya ezt látván, nem bírt várni. Tudta, hogy míg a cigaretta el nem fogy addig nem indulnak.

Úgy döntött nem várja meg. Gazdija tudta nélkül elindult a parkba. Mivel a ,,játszótér” nem a következő sarkon volt, így Aclipse tudta mit kell tennie.

Most figyeljetek:

Kifutott a buszmegállóba, ott megvárta a megfelelő buszt (tudni illik több busz jár több számmal megjelölve és tudta melyikre kell felszállni), a buszsofőrt kijátszva felosont a buszra, egyik székre leült, majd a megfelelő megállónál lesétált. Onnan már nem volt messze kedvenc parkja.
A közlekedés szabályait betartva (piros lámpa-zöld lámpa, zebra) odaért a kívánt és kedvenc helyére.

Gazdáját rögtön értesítette egy szintén akkor a parkban tartózkodó nő, akinek a kutyusával Aclipse a legjobb barátságot ápolta. Jeff ekkorra már idegesen kereste barátját.

Napjainkban ott tartunk, hogy Aclipse egyedül utazik, amit a helybéliek már nem is néznek olyan csodálkozva mint azelőtt.

Annyi a különbség, hogy a kutyus nyakörvére rá van erősítve a jegy ára, amit a buszsofőr mindig készségesen elvesz tőle.  

Oda és vissza megteszi az utat úgy hogy gondosan odafigyel másokra és magára.

Több buszsofőr is elmondta, sok ember példát vehetne róla.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »