A lány aki megálmodta jövőjét. Borzalmas hasonlóság. (Maja)

Szerkesztette:Roland

Sokszor halljuk, ,,megálmodta jövőjét”.
A világunk tele van hátborzongató és megmagyarázhatatlan jelenségekkel, melyekről gyakran tudomást sem veszünk. Nap, mint nap szembesülünk velük. Ha csak egy ilyen jelenséget kellene megnevezni, valószínűleg mindenki a saját álmaira gondolna. Ezek irányítják életünket és gyakran a jövőbe is bepillantást adnak anélkül, hogy ezt észrevennénk.

Ez esett meg egy fiatal lengyel lánnyal, aki tizennyolcadik születésnapja után különös álmokkal találkozott. A lányt Majanak hívták és Konin városában élt családjával. Eleinte a különös álmairól csak barátjának Sebastiannak számolt be. A barátja nem vette ezeket az álmokat túl komolyan és nyugalomra intette Majat. Mondván ezek csak álmok, de a látomások egyre borzalmasabbá váltak.

A lány eleinte csak a gimnáziummal kapcsolatos dolgokat látta előre. Osztályzatokat, konfliktusokat, vagy esetleg szerelmi vallomásokat. Az idő múlásával azonban a szeretteiről kezdett el álmodni egyre szörnyűbb és szörnyűbb dolgokat. Megálmodta unokatestvére nem várt várandósságát és egy rákban szenvedő rokona halálát.

illusztráció

 Ez egyre inkább nyugtalanította és felkavarta a lányt. Nem aludt, mert tudta, hogy mihelyt álomra hajtja a fejét, valamilyen szörnyűség tárul elé. Ezekről az álmokról már barátjának sem számolt be. Nem gondolta ekkor még Maja, hogy az álmai nem csak közeli hozzátartozóiról szolnak, hanem róla is.

A lány és néhány barátja megbeszélték, hogy az érettségi megünnepléseként sátorozni indulnak a közeli folyó partjára. Maja nyugodt volt és kiegyensúlyozott, mert egy ideje nem gyötörték szörnyű álmok.

 A sátorozás előtti este azonban megszakadt ez a nyugalom.

A lány a sátorozásról álmodott és ezt az álmát már a szüleivel is megosztotta. A szülők megnyugtatták Maját, hisz ezek csak álmok. A fiatalok elindultak sátorozni, de nem is tudták milyen borzalmak várnak rájuk.

A nyaralás és ünneplés hátborzongató véget ért, melynek emlékei Majat teljesen összetörték. Azóta sem volt képes a történtekről beszélni, azonban a szülei beszámoltak a lányuk sátorozás előtti álmáról:

Anya! Minden tiszta vér volt én láttam! Filip csak rohant, de a lábából folyt a vér. Láttam a csontját, kiállt a lábából, de annyira félt, hogy csak futott tovább. Natalia a vízbe ugrott és egyszer csak elmerült. Nem tudtam segíteni, sötét volt. Nem láttam többet őt. Az, akit láttam nem Sebastian volt, ő valaki teljesen más volt, meg akart ölni.

illusztráció

A szülők bejelentése után a helyszínelők Majat egy bokor aljában találták meg teljesen megrémülve, szakadt ruhákban. Barátját, Filipet néhány száz méterrel arrább, holtan a sérülései miatt. A folyó pedig egy fiatal lány holtestét sodorta partra. Sebastian azonban eltűnt és az óta sem találják.

Talán örök rejtély marad, hogy mi történt a sátorozás estéjén, de az biztos, hogy Maja álmai újabb 2 életet követeltek.

Lehetséges volna, hogy a lány megálmodta jövőjét? Talán érdemes lenne nagyobb figyelmet szentelni az álmainknak.
(A  történetet egy olvasónktól kaptuk) <1995>

Olvasd el ezt is!: —–> Trollok!

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »