A rejtélyes autóbaleset – A kaliforniai család esete.

Szerkesztette:Roland

Egy nem mindennapi esetre bukkantunk, ami a rejtélyes autóbaleset névre hallgat. Minden embert megvisel egy családtagjának elvesztése. Ami azonban a világon a legnagyobb fájdalmat jelenti az a gyermek elvesztése. A szülök élete teljesen összeomlik, amikor a gyermeküket taszítja el tőlük az élet. Nem egyszer bizonyították azonban, hogy néha a szülő gyermek kötelék erősebb az életet irányító titokzatos energiáknál.

Az autóbalesetek magas százaléka egy olyan esemény, melyben az utasoknak esélyük sincs az utolsó szavaikat elmondani egymásnak. Ez így történt azzal a kaliforniai családdal is, amelynek története számtalan embert felkavart és bebizonyította, hogy az emberekben létezik valamilyen hátborzongató erő és kitartás.

A család – melynek története hátborzongató – két szülőből (Edward és Amanda) és lányukból ( Stephanie) állt. Egy nyári napon az autópályán keresztül vezetett a család útja. Edward vezetett Amanda pedig mellette ült, Stephanie a hátsó ülésen bóbiskolt. A család nem sejtette, hogy talán a mai nap teljesen megváltoztatja az életüket. Megmagyarázhatatlan események sorozata vette kezdetét néhány perc múlva.

Az autó, amelyben a család utazott pillanatokon belül egy tömegkarambol megsemmisülő áldozata lett. A szülők ájultan feküdtek az autóban, amikor a korházban magukhoz tértek egyetlen lányukat Stephaniet keresték. Az orvosoknak azonban kiábrándító tényt kellett közölniük: „Más sérültet nem találtak az autóban.” A lány eltűnt csak egy hatalmas vér folt maradt az autó hátsó ülésén.

A szülők nem tudták elfogadni a történteket, így a következő napokban ellátogattak a baleset helyszínére, hogy segítséggel, vagy anélkül, de lányukat megtalálják. Az autópályát egy hatalmas árok határolta, az árkon túl pedig erdő terült el.  Edward és Amanda az erdőt is végigjárta, de a lányuk helyett csak különös és rejtélyes dolgokat láttak.

autóbaleset

Beszámolóik szerint az erdő tele volt elpusztult állatok testeivel, de mindegyik állatnak hiányzott a feje.

A kis testek fej nélkül hevertek a földön. A szülők ezen a jelenségen kívül még megemlítették, hogy mintha valami különös dolog irányítaná az állatokat. Ugyanis egy madár végig követte őket az egész erdőn keresztül. De ez csak a kezdet volt. A rejtélyes autóbaleset eseményei itt nem értek véget.

A szülők teljesen elmerültek a gyász érzésében. A baleset után egy héttel furcsa és kétségbeesett bejelentés érkezett a rendőrségre. Az autópályán, a baleset helyszínén elpusztult állatokat találtak. Minden állatnak hiányzott a feje és mintha valaki tudatosan elrendezte volna őket.

Amanda a hír hallatán teljesen összeomlott, hitt abban, hogy lánya próbál neki ilyen formában üzenni. Edward teljesen bezárkózott és hallani sem akart a balesetről. Néhány hónap után egy hátborzongató videó terjedt villám gyorsan az interneten. A videóban az autópálya egy szakasza szerepel, ahol a baleset történt.  Éjszaka autózó kamionosok és fiatalok rögzítették, hogy egy fehér ruhás alak áll az út szélén. A ruhája foltokban tiszta vér és két kezében két állatfejet tart.

nyúl

A szülőkhöz is eljutott ez a videó.

A megtekintése után mindkettejüknek meggyőződése volt, hogy lányukat látják rajta. Nyilatkoztak róla, hogy úgy érezték ezt a saját szemükkel kell látniuk. Ezután azonban soha többet nem adtak interjút.

Elindultak éjszaka a balest helyszínére, hogy lássák lányukat. Talán életük legrosszabb döntését hozták meg azon az éjszakán. Ismét egy hatalmas baleset történt, de ezúttal a házaspár nem úszta meg csak karcolással. A baleset olyan súlyos volt, hogy mindketten az autóba csapódó további autók miatt elveszítették a fejüket a testük pedig megismerhetetlenségig roncsolódott.

Sok szemtanú nyilatkozta, hogy nem akar többé autópályán közlekedni a rejtélyes autóbaleset után. Sokan pedig a megmagyarázhatatlan kutatói lettek és azóta is keresik az okát a látottaknak és a történteknek. ( K.R. Robert & S. Jud – kutatómunkái) [ Nagy – Britannia]         

Ezt is olvad el!: ——> Atmoszférikus lények!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »