A rejtélyes fa , ami gyermekeket ment.

Szerkesztette:Roland

Soma a 7 éves amerikai kislány szüleivel él egy szép kis családi házba. 1999-ben költöztek ide egyenesen Kanadából. Régi otthonukban az udvaron egy nagy fa volt található, ami a kislánynak a legnagyobb örömöt és játék lehetőségek tömkelegét nyújtotta. Soma 5 évesen mondta el szüleinek, hogy a szomszéd néni elmesélte neki a fa történetét. Azt mondta a fa nagyon szereti a kisgyermekeket. Emberi tulajdonságokkal ruházta fel a fát, mint például tud mérges és dühös is lenni.

Nem meglepő módon édesanyja csak legyintett a dologra, sőt még ő is bekapcsolódott a mesélésbe. elmondta neki, hogy a természettel óvatosan és gondoskodóan kell bánni.
Nem sokkal később történt egy nagyon furcsa eset. Egy őszi napon Soma a fára mászott. Jól ismerte a lépéseket, hisz nem először csinált ilyet. Édesanyja a ház konyhájából nézte végig, amikor kislánya megcsúszott. Nagyon megijedt és kiabálva tört ki a házból. Az esetet ketten állították. Megdöbbenésre a kislány földet érése előtt a szél egy nagyobb levél kupacot fújt össze a másodperc alatt, amire a Soma ráesett. Így minden tragédia elkerülte. A látvány édesanyját sokkolta le legjobban.

Ezután több furcsa jelenség is követte az előzőt a fával kapcsolatba. Többször megfigyelték például, hogy a fa alá erősített hinta körül nem ázik a talaj eső közben mikor a kislány ott van. Voltak esetek, mikor annyi eső esett, hogy az udvaron szinte állt a víz, de a hinta 1-2 méterez körzetében porzott a talaj.
A legfurcsább eset azonban mégis elköltözésük előtt pár nappal történt. A nyitott udvarba egy kóbor kutya téved be és rögtön a fa alatt játszadozó Soma felé vette az irányt. Már épp rá ugrott volna, mikor a fának egy nagyobb (teljesen egészséges ága) tört le, egyenesen a kutya fejére.

Így Somának ismét semmi baja nem történt.  Nem sokkal később az édesapja egy munkalehetőséget kapott Amerikába és így a család elköltözött. Azóta nem találtunk információt a furcsa fáról és képességeiről. Vajon ennyi véletlen egybeesés lett volna? Vagy tényleg létezik az életmentő rejtélyes fa?  (A fordítás néhol hiányos volt)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »