A sorsot alakító rejtélyes szellő.

Szerkesztette:Roland

Tudom, hogy sokan nem hisztek majd nekem, vagy azt gondoljátok, hogy hazudok, de ezt meg is tudom érteni. Én sem hinném el ezt a történetet, ha nem velem esett volna meg.  Mindenki gondoljon, amit akar, de végre őszintén elmondom mi történt velem.  Hosszú évek óta nem meséltem erről senkinek, de most leírom nektek, hátha megkönnyebbülök.

Öt évvel ezelőtt kilátástalannak láttam az életem. A gimnáziumban, amibe jártam én voltam a legrosszabb tanuló, mert semmi célom nem volt a jövőmet illetően. Nem tudtam mit kezdjek az életemmel, merre tovább. Ráadásul a nagyszüleimet is az utolsó évem kezdete előtti nyáron veszítettem el egy autóbalesetben.  Közel álltunk egymáshoz így nagyon fájt az elvesztésük.

Mint minden este ezen az estén is ültem és szomorkodtam az ágyamon, félve, hogy a szüleimnek csalódást okozok, mert nem tanulok tovább. Egyszer csak a bukóra nyitva lévő ablakon erős szél suhant be a szobámba és az ágyra dobott egyet az ablak előtt tornyosuló főiskolai prospektusok közül.  Mintha égi jelet kaptam volna. Azonnal lett célom és motivációm a tovább tanulást illetően. Ettől függetlenül furcsának találtam az imént lejátszódott jelenséget, így rohantam a szüleimhez, hogy ők láttak – e valami különöset.  A szüleim csak nevettek az általam mesélt „csacsiságon”, és teljesen fel voltak villanyozódva, hiszen „ a lányunkból lesz valaki”.

Csodák csodájára szín ötösre leérettségiztem  és  bekerültem a prospektuson látott intézménybe, de a furcsaságok itt még nem értek véget.  A kollégiumba bekerülve friss húsként vetettem bele magam a bulizásba.  Így volt ez azon a pénteki estén is, amikor a barátnőimmel megérkeztünk az egyik hatalmas szórakozóhelyre. Iszogattunk, táncoltunk, jól éreztük magunkat, talán kicsit többet is ittam a kelleténél.

Az utolsó pohárkámnál tartottam, amikor csukott ablakoknál hatalmas erősségű szél csapta meg az arcomat. Ijedtemben a poharamat is elejtettem, de ebből sajnos rajtam kívül senki nem vett észre semmit, csak a pohár földre való érkezését.  Hitetlenkedve álltam és csak álltam. Egyszer csak szörnyű fáradtság kapott el, éreztem, hogy azonnal haza kell mennem a büszkeségem utolsó morzsáival.  Így is tettem bedőltem az ágyba és „elájultam”.

Másnap dél is elmúlt, amikor felébredtem. Első dolgom volt, hogy a netet átböngésszem, nem került – e rólam kínos kép a közösségi hálóra. Nem került fel kép, de sokkal rosszabbra bukkantam. Egy ismerősömet aznap éjjel elkábították és megerőszakolták. A tettes meglett és rendőrségi eljárás is folyt ellene.  Elsápadtam, nem is tudtam mi tévő legyek. 

„ Lehettem volna én is az áldozat. Mi vagy ki segítet nekem megtalálni az életcélom és megőrizni az egészségem?”

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »