A sziget, ahonnan nem tér vissza ember – (Envaitenet sziget)

Szerkesztette:Roland

Jelenleg csak krokodilok, különféle kígyók és egyéb ,,csúszó-mászók hazája az a rejtélyes sziget, amiről a mai napig nagyon keveset tudunk. Ennek természetesen elég nagy oka van. Az Envaitenet sziget híres titokzatos erejéről.

A szigetnek a  lényege, hogy az az ember aki erre a szigetre beteszi a lábát, nyom nélkül elvész. Ezt is jelenti a sziget neve , amit a közelben élő törzsek és emberek aggattak rá.

Nagyon sok feljegyzés található a szigetről, főleg külföldi oldalakon. Fénykép/videó pedig rendkívül kevés. A szigetet feljegyzések szerint egy ősi falu lakói lakták ám, szinte nyom nélkül 1630-ban eltűntek.

Mivel, egyébként tutajjal is megközelíthető, így nem sokkal később egy másik törzs telepedett le rajta. (Elmolo) . Ám ők is ugyan olyan rejtélyesen tűntek el mint elődeik.

Holland és Német telepesek is bevették a szigetek körülbelül a 18. században, ám hihetetlen módon nekik is nyomuk veszett.

Még az úgymond modernebb korban is voltak felfedezők akik oda látogattak , ám nem tértek vissza.

Leg híresebb 1936-ban történt, egy angol tudós által vezetett kisebb expedíció Fouche vezetésével. 2 embert küldtek, akiknek nyomuk veszett.

Envaitenet
Envaitenet

Nagyon sok módszert bevetettek társaik megtalálása érdekében ám mind sikertelennek bizonyult.

(kepzeletvagyvalosag.blog.hu)
Akik esetleg az extrém kalandokat keresik, még nekik sem ajánlatos, odalátogatni. Voltak olyan eltűnések is, amiket állítólag, még csak fel sem jegyeztek. Bár ez elképzelhető, hogy csak a mese rész. Tudjuk jól, minél több ember meséli, annál többet tesz hozzá!

Hihetetlen, de sajnos nem ez az egyetlen ilyen hely kis bolygónkon. Ám ezekről a későbbi cikkeinkben olvashattok.

Kövessétek az oldalunkat, mindig új és friss tartalmakért!

Olvasd el ezt is! : —-> Gyertyaszentelő mészárlás és a yorki temető

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »