A tükör és a benne rejtőző furcsa alak.

Szerkesztette:Roland

A tükör misztikus oldalát már nagyon sokan ismerjük. Rengeteg film, mese és regény dolgozta már fel a tükörben rejtőző szellem jelenségét. De vajon tényleg van neki valami igazság alapja? Honnan jöhetett ennyi embernek ez a téma?! Egy olvasónk esetéből, rá kell jönnünk, lehetséges, hogy van valami az adott mítoszokban?

Romániában egy nem mindennapi eset történt a kétezres évek elejéén. Roland elmesélte, hogy kiskorában édesanyja és édesapja szobájában volt egy nagy egész alakos tükör. Szüleitől nemrég hallotta a történetet. Elgondolkozott, hogy tényleg hoppá…hova is tűnt hirtelen a tükör, amit kiskorában még sokszor látott, majd észre sem véve egyszer csak nem volt ott a tükör.

Roland kiskorában félt a tükörtől. Mindig egy nagyon sötét alakot látott benne. Sokszor eszeveszett sírásban tört ki, mikor belenézet….. Szülei megelégelték az eseteket és a tükröt ajándékba adták egy rokonuknak akik a szomszéd városkában laktak. Nem igazán tartották a kapcsolatot, de valahogy pont ők jelentkeztek a hirdetésre. A tükröt ingyen ajándékozták. Rolandnak a szülei csak nemrég mesélték a történetet.

törés
Törés

Pár év múlva a tükör

Egy rendezvényen ismét össze hozta a sors a 2 családot. Hosszas beszélgetés után derült csak ki, hogy mi lett a tükör sorsa. Kiderült, hogy az ő gyermekük is félt a tükörtől, mondván egy árnyék ember van benne. Roland szülei teljesen ledöbbentek, hisz soha nem említették, hogy az ő fiúk is egy alakot látott benne. A tükör így hamar vándorolt is tovább. Egy kedves barátjuk jött érte, ám mikor vitte ki a tükröt véletlenül az ajtó kilincsnek ütötte és a tükör megrepedt. A család barátja úgy gondolta jó lesz még valamire és a kocsija hátuljába tette.

Csak később értesült róla a család

Az autó amiben kedves barátjuk ült és aminek a hátuljában a furcsa tükör volt, egy fának ütközött és a sofőr azonnal meghalt. Ezt megtudva Roland szülei nagyon megijedtek, de semmit nem meséltek az esetről fiúknak mindeddig.

Megtudtuk, hogy Roland, csak foszlányokban emlékszik a titokzatos tükörben lévő alakra, hisz kicsi volt még. Vajon mit láthatott benne a 2 kisfiú? Volt vajon köze a balesetnek a tükör sérüléséhez? Nos ezt döntsétek el ti. Mindenesetre nagyon érdekes történet és köszönjük Rolandnak Romániából!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »