A túlvilági szerelem….

Szerkesztette:Agent

Sokkal jobbak az ágyban a szellemek a férfiaknál – állítja Amethyst Realm,27 éves spirituális tanácsadó. Az angliai Bristolban élő nő azt mondja, ő már csak tudja, miről beszél, eddig 20 szellemmel feküdt már le, az elmúlt 12 évben.

Az egész akkor kezdődött, amikor a lány és akkori vőlegénye összeköltöztek. A férfi sokat dolgozott távol, néha hetekre magára hagyta a nőt. Realm ilyenkor egy fura entitás jelenlétét érezte a házban, legerősebben egy használaton kívüli hálószobában. Izgatta az érzés, ezért egyre több időt töltött az üres szobában, és végül úgy döntött, megpróbálja új szintre emelni az élményt.

Szexi fehérneműt vett fel, lekapcsolta a villanyt, feküdt az ágyon és várta, hogy a szellem megjelenjen. Hosszú időn át nem történ semmi, a lány már majdnem elaludt, amikor eljött hozzá földöntúli szeretője.

„Először csak energiaáramlást éreztem, de aztán az egész nagyon fizikaivá vált. Éreztem az érintést a combjaimon, és a leheletet a nyakamon. Valahogy végtelen biztonságban éreztem magam. Szeretkeztem a szellemmel. Nehéz körülírni az érzést, egyszerre volt fizikai és spirituális, súlyos és súlytalan. Éreztem a ziháló légzést, a lökéseket és az energiaáramlást.”

A fiatal nő azt mondja, azután három évig volt viszonya a szellemmel. A házasságának is ez vetett véget: a férje egyszer egy nappal korábban ért haza a vártnál, és meglátta egy férfi árnyékát a hálószoba ablakában.

A szellemszerető aztán egyre ritkábban jelent meg a lánynál, majd egyszer csak nem jött többé. Jöttek azonban helyette mások. Realm azt mondja, azóta 20 szellemmel volt viszonya. Volt, amelyik csak egyetlen alkalommal jelent meg, és volt, amelyik többször visszajött, de a lány mindig azonnal megérzi a különbséget.

Amethyst Realm szerint, a szellemekkel annyira jobb a szex, hogy emberi szerelmet már régóta nem is keres. Gyermeket egyelőre nem szeretne, később majd talán, de akkor sem embertől. Azt mondja, nemrég kutatásokat végzett a fantomterhességekről, és egy jobban kezdi úgy gondolni, hogy a nők ilyenkor egy szellem gyermekét hordják.

Nem Amethyst Realm az első, aki azt állítja, hogy szellemekkel szeretkezik. Az amerikai énekesek, Bobby Brown és Kesha is azt mondják, volt már részük földöntúli szexben, ahogy Alexandra Holzer kísértetkutató is.

Tina Radziszewicz pszichoterapeuta szerint a szellemszex valójában egyfajta hallucináció, ami fél úton álom és ébrenlét között történik azokkal, akik átélik. Ezek a hallucinációk lehetnek nagyon életszerűek, melyben az ember nem csak lát, vagy hall bizarr dolgokat, de a bőrén is érezheti őket. Az efféle élményeket általában valamilyen trauma, szorongás, vagy depresszió válthatja ki.

A Hölgy azóta még többre vágyik, sőt megtalálta “élete” szerelmét.

A bristoli nő most ismét az érdeklődés középpontjába került, miután a This Morning című reggeli tévéműsorban elárulta, hogy szerelmes lett.  Igen, egy szellembe.

Amethyst elmondta, hogy egy ausztráliai nyaralás során sétálgatott egy kietlen tájon, amikor megérezte, hogy a közelében

van valami, ami rendkívül emocionális, és szinte fizikai a jelenléte. Nem csoda, hogy a spirituális tanácsadóként dolgozó nő beleszeretett ebbe a „nagyon ősi, rendkívül bölcs és borzasztóan kedves” szellembe.

Amethystnek rengeteg szellemmel volt korábban kapcsolata, és sosem gondolta volna, hogy bármelyikükbe is belezúghat, de ez esetben óriási a szerelem. A műsorvezetők kérdésére elmondta: nem zavarja, hogy nem beszélgethet kedvesével, mert ez a – földi románcoknál sokkal mélyebb – kapcsolat inkább az érzelmekről szól.

Bár a szex is jelen van köztük, olyannyira, hogy amikor Amethyst repült haza Ausztráliából, és épp azon szomorkodott, hogy ott kellett hagynia élete szerelmét, a szellem megjelent a repülőn, ahol szeretkeztek is.

A szellem tehát követte őt Angliába, és már fél éve együtt “élnek”.

A szerelem olyan nagy, hogy Realm családot is szeretne alapítani a szellemmel. Hisz benne, hogy lehet tőle gyermeke, és bár bízik abban, hogy valódi embergyerekük születik, ebben nem száz százalékig biztos, úgyhogy lehet, hogy az utód is kis szellembaba lesz.

Aki szerint csak hülyéskedünk, annak mutatjuk az említett tévéadást:

 

(via Cinemablend, kiemelt kép: YouTube/This Morning)

(Huffington Post,24.hu)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »