A világ legfélelmetesebb erdeje

Szerkesztette:Agent H

Romániában rengeteg legenda él vámpírokról, cigány karavánokról és vérfarkasokról. Drakula is erről a vidékről származik. Kolozsvár közelében található Románia egyik legkísértetiesebb helye, amelyet Hoia Bacui-nak hívnak, amelyet az ország Bermuda háromszögeként is emlegetnek. Rengeteg turista és paranormális nyomozó jár errefelé, hogy felkeresse a helyszínt. Ráadásul lassan Románia egyik legnépszerűbb turistacélpontjává növi ki magát az erdő, még a híres vámpírt is megelőzve.
Úgy mondják, hogy az erdőt egy pásztorról nevezték el, aki eltűnt kétszáz birkájával együtt. A mai napig a helyiek félnek az erdő árnyékában, és inkább elkerülik sötétedés után. A Travel Channel híres Ghost Adventures című műsora is meglátogatta a helyet a nyolcadik évadban pontosan Halloween idején. Egy csapat tinédzser figyelmeztette a forgatócsoportot, hogy nagyon furcsa dolgok történnek arrafelé sötétedés után. A helyiek sok esetben hányingert, szédülést, kiütéseket tapasztaltak az erdőben. Először a hatvanas években figyelt fel az erdőre a közvélemény, amikor nagyon félelmetes képek tűntek fel róla.

1968-ban Alexandru Sift egy mára igencsak híres fotót kapott lencsevégre, amely egy furcsa jelenséget örökít meg az erdő felett. Sift az mondta, hogy folyamatosan árnyékokat látott az erdőben lopakodni és furcsa hangokat hallott, amelyek leginkább vacogó fogaknak tudott leírni. Nem sokkal később Emil Barnea hasonló képeket fotózott az erdő felett.

 

Rengeteg ember érzett paranormális jelenlétet az erdőben. De földrajzilag és tudományosan is nagyon furcsa dolgok vannak jelen az erdőben. Sok fa furcsán nő, amíg az erdő közepén egyetlen fa sem marad meg, ráadásul az elektromos eszközök is teljes csődöt mondanak. Egyik helyen nyolc fa nő egy gyökérről. Néhánynak a törzsén égések, furcsa jelölések láthatóak.

 

Mások szerint bosszúálló lelkek laknak az erdőben. Sokan gyerekkacajt és női nevetést hallanak arrafelé. Sokaknak karmolásnyomok jelennek meg a testén, miközben az erdőt látogatja. Nagyon sokan éreznek letaglózó szorongást a fák között, néhányuknak visszatérnek régi, fájdalmas emlékei és úgy érzik, mintha figyelnék őket.

Sokan úgy hiszik, hogy az erdő átvezet egy másik dimenzióba. Páran jártak úgy, hogy napokig vándoroltak az erdőben, és visszatérve semmilyen emlékük nem volt erről. A leghíresebb esetben egy fiatal lány tűnt el öt napra, hazaérve ugyanabban a ruhában volt, és semmire sem emlékezett.

(GhostDiaries,Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »