Argentínai csodató – Lago Musters

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Argentínai csodató – LAgo Musters

Argentína déli részén található egy úgynevezett iker tó. Ez lényegében 2 tó egymás melletti elhelyezkedése. A nyugatabbi tó LAgo Musters környéke egyre nagyobb turistalátogató helynek bizonyult. Az elmúlt 10 évben ugyan is a tó környékét, az emberek egy úgynevezett csodatévő helynek titulálják.

Egyre több Argentin lap hozza le, hogy a tó körül, aki tesz egy kellemes sétát, teljesen megváltozik a közérzete.

Természetesen ez elég táv fogalom, de számoltak már be, asztma eltűnéséről, reuma gyógyulásáról, sőt egyes esetekben daganatos betegségek megszűnéséről is.

Több tudós is mai napig vizsgálja, milyen folyamatok is zajlanak le a területen. Egyes emberek szerint ez egy helyi mondának köszönhető és a placebó hatására egyre több és több ember érzi a gyógyulást és egészséget a tó körül.

Mások, természet feletti dolgokról beszélnek.

A kutatók több kihalásra ítélt növény fajt is talált a tó környezetében melyek úgyszólván ,,köszönik szépen jól vannak”.  Napjainkig is számos kutatócsoportok vizsgálják a helyszínt .

A túrizmos az elmúlt 10 évben ennek köszönhetően a háromszorosára ugrott.
Egyéb , a helyszínen történt beszámolás:

Szénanátha elmúlása, migrén megszűnése, különféle bőrbetegségek enyhülése,  és még sorolhatnánk.

Bármi is legyen ezen dolgok magyarázata, a mai napig még nem sikerült rájönni, egyszerű képzelgésről lehet szó, vagy épp valami hihetetlen folyamat játszódik le a térségben!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »