Arthur H. – Az édesanya látogatása

Szerkesztette:Agent

Nyakunkon a Karácsony, van akinek ez öröm, míg másoknak inkább… kísérteties. Ugyanis a holtak ilyenkor visszajárnak kísérteni vagy éppenséggel tiszteletüket tenni. Kifejezni szeretetüket, és megnyugtatni az élő szeretteiket arról, hogy nem felejtették el őket és vigyáznak rájuk. Ma ilyen megható, de mégis varázslatos történetet osztunk meg az olvasókkal.

 

 

Anyám, akihez nagyon közel álltam, 1964-ben hunyt el, amikor 17 éves voltam. Aztán idővel Ontario-ba költöztem Nova Scotia-ba. 1969-ben találkoztam egy lánnyal, akit Karennek hívtak és feleségül vettem 1970 decemberében. 1971-re már az első gyermekünket vártuk. Egy kis 2 és fél szobás nyaralóban laktunk. Volt egy kandalló a nappaliban. A feleségem és én szerettünk a kandalló előtt ülni, ahova minden este begyújtottunk.

Aztán Szenteste 1971-ben, épp befejeztük az ajándék kibontását a fa alatt, a tűz gyönyörűen ragyogott és megvilágította a fán a díszeket. Aztán hirtelen kialudt a kandalló tüze és a fán lévő fénysor villogni kezdett magától. Én és a feleségem a földön ültünk és egyszeriben nagyon hideg lett.

Egyszer csak azt láttam, hogy ott ül a hintaszékben az anyám és mosolygott rám! A feleségem, aki még sohasem találkozott az anyámmal azt mondta, ugyanazt látta, amit én. Anyám szellemét.

Éjfél után pár perccel a tűz a kandallóban ismét lángra kapott és már nem villogtak a fények a fán. Már nem ült ott a széken az anyám. Ezután akárhogy próbálkoztam, nem tudtam újra előidézni ezt a jelenséget és nem láttam többet anyámat.

(noiportal)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »