Ash Manor kísértetei

Szerkesztette:Agent

Angliában az Ash Manor nevezetű birtokot az 1200-as években építették. Azonban a kísértetjárás története 1934-ből ered, amikor is a Keel család beköltözött a házba.

Egyik éjjel Mr. Keel arra ébredt, hogy valaki hangosan kopog a hálószobájuk ajtaján. A felesége is hallotta a  zajokat. A kopogások az elkövetkező éjszakákon is újra megtörténtek. Amikor a férfi nem aludt otthon, akkor semmi furcsa nem zajlott le.

Azonban, amikor Keel visszatért, éjjel egy hangos kopogás után egy idegen férfit látott a hálószobája ajtajában. Zöld köpenyt és sáros nadrágot viselt az idegen, miközben zsebkendője a nyakára volt kötözve. Keel azt hitte, hogy az egyik szolgálója, ezért beszélni kezdett hozzá, de a férfi nem válaszolt. Amikor meg akarta fogni az ismeretlen vállát, akkor keze áthatolt rajta. Keel félelmében azonnal feleségéhez rohant, később az asszony is látta a kísértetet.

 

A szellem sokszor újra feltűnt a család életében. A zajok is sűrűbbé váltak. A szolgák annyira féltek, hogy inkább felmondtak, és elmentek a házból. Keel próbálta kiűzni a kísértetet egy pap segítségével. Később Elieen Garrett segített a nyomozásban, aki igen tehetséges médium volt. Garett arra az eredményre jutott a szeánszok után, hogy a kísértet felbukkanásáért a család a felelős, hiszen Mr. Keelnek rejtett homoszexuális hajlamai voltak, emellett nem vetette meg az italt, amiért felesége rákapott a morfiumra.

Garett elmondta, hogy valószínűleg a kísértet Keel tudatalattijának a kivetülése, de emellett a paranormális teóriát sem zárták ki. A férfinek annyira sikerült kivetíteni az alakot, hogy felesége is képes volt érzékelni.

(Misztikus történetek gyűjteménye)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »