Atmoszférikus lények…

Szerkesztette:Agent

1948. szeptember 11-én a New Yorki Empire State Building épületét megrohanta egy csapat több különböző fajból származó madár. Beakartak jutni a hatalmas felhőkarcolóba. A szemtanúk szerint mintha menekültek volna valami elől…

Mitoszainkban megjelennek sárkányok, hatalmas levegőben mozgó krakennek, démonok, amik bizony 

Bolygónk légköre 1000 km vastag… Az egész bolygónk felszínére kiterjed, mi emberek rendszeresen csak az alsóbb rétegjeit járjuk, de vannak jelek, hogy talán bolygónk ezen területének is megvan a saját állatvilága.

1891 szeptember 5-dién az Indianai Crawfordshire mellett két helyi lakos épp a lerobbant kocsijukat javította. Hajnali kettő volt. Hirtelen megálltak és az ég felé pillantottak. A látványt talán soha életükben nem felejtették el. A teremtménynek téglalap alakú teste volt, két oldalán uszonyokkal. Fejet nem láttak. 2 méter szélesnek becsülték és 6 méter hosszúnak. A hatóságoknak bevallották, hogy a lény határozottan mozgott, az uszonyaival lökte előre magát a levegőben.

A bestia kelet felé fordult, majd eltűnt. A férfiak pedig pánikszerűen a kocsihoz rohantak, majd elhajtottak.

A lény a következő éjszaka visszatért, de ezúttal Crawfordshire városát vette célba. A lénynek ezúttal volt egy nagy, vörös lángoló szeme, és különös fájdalomsikolyhoz hasonló hangot adott ki. A lény 92 méter magasan repült, majd hirtelen a föld felé fordult, és zuhanni kezdett a pánikba esett helyiek felé.

Henry Fort, a kor nagy paranormális témákkal foglalkozó írója kivizsgálta az esetet, kezdetben átverésnek minősítette, de ahogy jobban beleásta magát a dolgokba, rájött, hogy a szemtanúk szavahihetőek.

A Skóciai Shetland szigeteknél egy hasonló lény járja az egeket. Az északi tengeren található szigetcsoporton feltűnő teremtményt csak “Az” néven emlegetik (nem Pennywhise, Stephen King híres bestiája, az egy másik sztori). A lényt egy kullancsalakú felhőnek írják le, és az ég felett lakik. Néha leszáll a földre. A leírások szerint ha emberre ugrik rá, akkor azoknak a találkozásoknak nem halálos a kimenetele. Olyan érzés, mintha egy puha nyelv megnyalná az embert, közben pedig penészszagot éreznek. 

A teremtményekről készültek fényképek is. 1961 április 27. Bruno Ghiadui tudományos újságíró épp a Montesilvano strand mellett kocsikázott, amikor defektet kapott. Kiszállt, hogy kereket cseréljen. Minden úgy volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva, amikor a férfi felnézett, és észrevett egy különös tárgyat a tenger felett repkedni. Ovális testéből több szárny állt ki. A valami elindult Ghiadui felé. A férfi visszarohant a kocsijához, fogta a fényképezőgépét, és ellőtt egy felvételt.

1973. november 3-án egy Mexikói bankár és a családja egy gömbölyű, léggömbre emlékeztető tárgyat láttak az égen. Az a valami hamarosan elhúzott nyugati irányba.

1999-ben júniusában szintén Olaszországban egy fogorvos fotózott le egy hasonló tárgyat. A valami legjobban egy tömzsi polipra hasonlított, a testén fények világítottak. Egyes szemtanúk szerint talán ezek a fények mesterségesek voltak, de lehetséges, hogy fenn áll a biolumencia esete (a mélytengeri halaknál fordul elő, természetes fényt bocsátanak ki).

Az új zélandi Michael White észrevett egy különös fekete felhőt az égen. A férfi fogta a fényképezőgépét, majd lefényképezte a jelenséget. Mikor visszanézte és felnagyította a képet, akkor kiderült, hogy a képen más is van a felhő mellett. A dolog egy repülő rájára hasonlított.White elmondta, hogy látta, hogy a teremtmény helyén egy fekete felhő volt.

Az atmoszférikus lények után maradtak tárgyi bizonyítékok is. Walesben a leírások szerint gyakran találtak kék, zöld vagy lila zselédarabkákat. A helyiek ezt úgy nevezték Pwdre ser “Rothadnak a csillagok”, de más néven Csillagzselének is hívják.

1950-ben Pennsylvanniaban két rendőr egy 2 méter átmérőjű remegő kocsonyadarabra bukkantak, amikor hozzáértek porrá omlott.

1979. augusztus 11-én a Perszeida meteorzápor átvonulásakor több lilás zselédarabkát találtak a Texasi Friscoba. A szakértők szerint a közeli újrafeldolgozó üzemből származó melléktermék.

1983-ban szürkés ragadós zselés anyag esett a Massachusettsi North Readingban. 

Elmondhatjuk, hogy a felhők felett talán az óceánokéhoz hasonló vadvilág él, de vajon legtöbbjük ártalmatlan? Vannak jelentések állatcsonkításokról, ahol bizony nem műtéti pontossággal távolították el a szerveket, hanem valami bizony megcsócsálta őket, ahogy eltűnt emberekről. Vagy ott van a Bermuda háromszög, lehet, hogy a kötelék berepült egy atmoszférikus vadállat területére… és az potenciális fenyegetésnek nézte , majd felfalta őket.

(kriptid.blog)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »